hasti_ch مدیر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 255 عنوان لیزرپرتوان🤌✋️✨️ | مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 18 پست کسی از لیزرپرتوان استفاده کرده و نتیجه بگیره موندگاره نتیجش خانوما؟تجربیاتتون بگید خیلی روحیم داغونه 1403/10/24 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 7808 پس مشکل اونم مثل من التهابه روزنه امیدی شد که منم خوب شم بعد ده جلسه خوب شد یا فقط دردش اروم شد ایشا ... ن خوب میشی گلم برو به هرحال تلاش کن برا خوب شدنت ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
hasti_ch مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 255 ن خوب میشی گلم برو به هرحال تلاش کن برا خوب شدنت مرسی عزیزم اخه هرکی منو دیده میگه ۹ ماهه دیگه خوب نمیشه اما لیزرپرتوان برام امیدشده ایشالا همه نتیجه بگیرن
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 7808 مرسی عزیزم اخه هرکی منو دیده میگه ۹ ماهه دیگه خوب نمیشه اما لیزرپرتوان برام امیدشده ایشالا همه نتیجه ... خواهش گلم مطمعن باش خوب میشی ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
golha110 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 457 صورتم آسیب شدبد دید هیچ دکتریم نمیفهمه اصلا چرا ورم داره اونم ۹ ماه دیگه فکر لیزردرمانیم که التهابمو ... سلام خوبیامیدوارم خوب باشین، شما از لیزر استفاده کردین، حالا چطورین؟دکتر برام لیزر نوشته