2777
2789
ازتون التماس دعا دارم ازتون تمنا دعا دارم من نجسم من ی تیکه هرزه اشغالم شما برای من دعا کنید نمی‌خوا ...

توروخدااین طوری نگو 🥲🥲خداروصداکن ازخداکمک بخواه گل زیبا خداخودش کمکت می کنه به حق ابروی خانم فاطمه زهرا ماهم دعات می کنیم انشالله چیزی نیست هنوزخیلی جوونی هیچ وقت آرزوی مرگ نکن خداروخوش نمیاد فقط باخدا عهد ببند که رفتی دکتر ومعاینه شدی هیچی نبود وانشالله هم که چیزیت نیست توبه کن ودیگه سمت هیچ پسریامردی نرو تاوقتی که بختت بازبشه ویه ازدواج موفق داشته باشی انشالله عزیزم

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدااین طوری نگو 🥲🥲خداروصداکن ازخداکمک بخواه گل زیبا خداخودش کمکت می کنه به حق ابروی خانم فاطمه ...

توبه میکنم از خدا می‌خوام فقط کمکم کنه معجزه بشه توبه میکنم بخدا توبه میکنم 

من به درک مادرم دیونه میشه حداقل بخاطر اون که خیری از زندگیش ندید

من خیلی از مهربونیت و محبتت ممنونم ولی آخه چطور ناراحت نباشم با دست خودم همه چیزو خراب کردم تا الان ...

گرفته باشی هم هیچی نمیشه هیچیییی درمان داره 

فقط تو ازدواج اذیت میشی کمی که اونم اصلا مشکلی نیس  

مگه این همه ادم‌گرفتن مردن یکم به خودت بیا هیچییییی نمیشه🫂🫂❤️❤️ اینقدر ناراحت نباش   

درسات حتما بخون بخاطر این زیگیل از درسات عقب نمونی یهو

درمان داره قرص بهت میده دکتر سیستم‌ ایمنیت قوی میشه خازج میشه از بدنت ولی اگه باز بهو سیستم ایمینیت بیاد پایین احتمالشه خودشو نشون بده که میری میسوزونی و اینا درست میشه باز سیستم ایمنی میبری بالا 

ولی بدون‌چیزا مهمتری هم تو زندکیت هست تو گه گذشته رو نمیتونی برگردونی ابنقدر مشکلات زیاده که این توش گمه 

الا اکثرا زگیل دارن 

توبه میکنم از خدا می‌خوام فقط کمکم کنه معجزه بشه توبه میکنم بخدا توبه میکنم من به درک مادرم دیونه می ...

افرین گلم دیگه ناراحت نباش خدبزرگه اگه می تونی دورکعت نمازبخون قران بخون دلت اروم بگیره دلت روبسپاربه خداهیچی نیست 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

[QUOTE=368329554]وقتی یکی داره غرق می شه زمان خوبی نیست اون وسط بهش شنا یاد بدی اگه می تونستی پیش از این اتفاق   

تموم شد...خیلی تاثیر گذار بود     تو انسانیتم نداری چه برسه به دین  به خدا اگه ناراحتش باشی میخونی و سرسری میری 

وقتی یکی داره غرق می شه زمان خوبی نیست اون وسط بهش شنا یاد بدیاگه می تونستی پیش از این اتفاق باهاش ح ...

اهان یه چیز دیگه   چرا نوشتم هر کی خربازه بخوره ..و از گناه گفتم چون من گاهی تایپیک های این خانم میخوندم که ۹۰ درصدش راجب  ترس از باردار شدن نزدیکی و فلان بمان بود و من فکر کردم متاهل هست  تمام تایپیک هارو بخون  مدام با استرس پیام میداد  حالا با اینکه ناراحت شدم  ولی نیاز دونستم بگم تا دیگه گول نخوره چون از تمام تایپیک هاش معلوم بود چقدررررر ساده هست

ایشالا خدا کمکت کنه ولی اگه یه بار رابطه داشتی باز میتونستی بگی گول خوردی یا اگه بهت تجاوز میشد ولی چرا چندبار رابطه برقرار کردی یا خودتو تو شرایطی گذاشتی یه بار دیگه برات تکرار شه .... اگه مشاور خوابگاهتون رازداره بهش بگو شاید کمکت کرد 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹