2777
2789
اسی جان امیدوارم زود بهتر شیاز کجا متوجه شدی خودت؟ داخل واژنت و چجوری‌دیدی ک فهمیدی زگیله

ممنونم از دعات

خیلی خارش داشتم و می‌سوخت باعث شد کنجکاو شم و نگاه کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی اصلا اعتقاد به حروم حلالش ندارم که بگم حرفم مذهبیه ولی تو رفتی بکارتتو ازدست دادی که فردا تو ازدواج دچار مشکل میشی حالا بازاونم بدرک زیگیلم گرفتی که دیگه کسی باهات ازدواج نمیکنه خودتو واسه یه اشغال انقدر عذاب میدی تازه احتمال بارداریم داشتی به عواقب کارات فکرکن

من یکی اصلا اعتقاد به حروم حلالش ندارم که بگم حرفم مذهبیه ولی تو رفتی بکارتتو ازدست دادی که فردا تو ...

غلط کردم توبه کردم 

اینقدر دوسش داشتم که ی درصد فکر نمی‌کردم چیزی بشه 

خدا خودش معجزه کنه سالم شم دوباره کلی نذر و نیاز کردم

خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت رواییم یکی یه صلوات بفرستید...

انشالله هرکسی واسم دعا کرد خداصدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

خدا منو بکشه من اشغالم که برای اینکه کسی و نگه دارم آن به این کارا میدم

اتفاقا اینجوری به هدفشون میرسن وفوری ولتون مبکنن چرا حرف ما مادرهای بدبخت رو گوش نمبکنید منم دختر هجده ساله دارم و شلوغه شب و روز تو استرسم نکنه زگیل بگیره فقط خدارو التماس مبکنم که عقل داشته باشه خودشو در اختیار این پسرای آشعال بی ارزش نزاره😔

عزیزم اولا ک صد در صد اولش برو یه دکتر زنان تا معاینه یشی 

دومن چون میگی خارج دلشتم کنجکاو شدم 

میتونم بگم شاید عفونت گرفتی طرف بهداشتشو رعایت نکرده بوده و تو عفونت گرفتی و چون زیاد کنجکاو شدی دیدی اونا از تو نت سرچ کن عکس زگیلو پیدا کن و ببین شباهت دارن یا نه ولی صد در صد برو دکتر 

کدوم شهری اگه تبریز بودی بگو یه دکتر خوب معرفی کنم