2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزا گرفتن فایده نداره. بعد از این رو مواظب باش. اول حواست باشه این ویروس به هیچ عنوان وارد دهانت نشه. 

به خانواده ات هم نگو. سرزنش تنها کاریه که می‌تونن بکنن چون این مریضی لامصب فعلا درمان نداره.  کاری از دست اون ها برنمیاد اما برو پیش پلیس یا وکیل و از اون ها مشورت بگیر در مورد مشکلت که چه کاری می‌تونی بکنی.

حرص خوردن تنها سیستم ایمنی ات رو تضعیف می‌کنه

عزیزم بهتری از دیشب همش تو فکرتم و ناراحتم چکار کردی رفتی دکتری چیزی ؟

ممنونم از محبتت 

فردا می‌خوام برم آزمایش بدم 

از بس گریه کردم اصلا حال سر پا وایسادم ندارم

از سر خوشیم نبوده

عشقم پسرا اصلا ارزشش رو ندارن نه جسمت رو نه روحت رو بخاطرشون به خطر ننداز مرهم سیاه از عطاری بگیر طریقه استفاده اش رو بپرس 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

اخ قربونت برم چرا اینقدر ناراحتی بیا بغلم 🫂🫂❤️❤️ببین چقدر چیزی به خودش میگه هی حرفا بد به خودش میزنه 

تقصیر تو که نیس نگران نباش هیچی نمیشه اینقدر به خودت چیزی نگو جدی خیلی ناراحت شدم هی این حرفا رو به خودت میزنی نترس هیچی نمیشه تا چشم رو هم بزاریا شده سال ۱۵۰۰ هیچکدوممونم زنده نیستیم 

اخ قربونت برم چرا اینقدر ناراحتی بیا بغلم 🫂🫂❤️❤️ببین چقدر چیزی به خودش میگه هی حرفا بد به خودش میز ...

من خیلی از مهربونیت و محبتت ممنونم 

ولی آخه چطور ناراحت نباشم 

با دست خودم همه چیزو خراب کردم 

تا الان اینقدر آرزوی سلامتی و زنده موندن نداشتم که الان دارم خیلی دلم گرفته فقط میگم خدایا خودت ی معجزه کن چون توی این چند ماه به اندازه بیست سال روحم فرسوده شد واقعا خستم واقعا نمی‌کشم 

بدتر از همه اینه که خودم زندگیم و خراب کردم چه مرگم بود💔