2777
2789
من‌ میگم آروم و یواش ب مامانت بگو ی کمکی کنه بهت تا کی میخای نگی حتما باید ب مادرت بگی کمکت کنه استر ...

مامانم بفهمه دور از جونش سکته میکنه

تازگیا مادرشو از دست داده بگم که دیونه میشه😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر باید حداقل به خواهر یا مادر یا اگه دوست نزدیک و رازداری داری بهش بگو ...دیه پرده بکارت هم بگ ...

نمیتونم به مامانم بگم دیونه میشه

تازه مادربزرگمم از دست داده اصلاااا حالش خوب نیست

ولم کرده

خوب شماره ای آدرسی چیزی ازش نداری دوستی آشنایی ..مگه نمی گی دانشجو هست خوب هم دانشگاهی هستید یا دانشگاه دیگه می‌ره ..اصلا چطور آشنا شدید ...چند وقته باهاش آشنا شدی که باهات رابطه برقرار کرد

نمیتونم به مامانم بگم دیونه میشهتازه مادربزرگمم از دست داده اصلاااا حالش خوب نیست

دوست نزدیک نداری ...بالاخره سنت کم هست عزیزم تو این قضیه باید یه نفر کنارت باشه و کنکمت کنه ..هم اتاقی خوب نداری .‌‌تو اون دانشگاه مشاوری چیزی نیست

خوب شماره ای آدرسی چیزی ازش نداری دوستی آشنایی ..مگه نمی گی دانشجو هست خوب هم دانشگاهی هستید یا دانش ...

فقط شمارشو دارم اون دانشجو نیست من دانشجوم

ازش متنفرم نمی‌خوام تحت هیچ شرایطی دیگه ببینمش 

ازم سو استفاده کرد😭😭😭😭😭

دوست نزدیک نداری ...بالاخره سنت کم هست عزیزم تو این قضیه باید یه نفر کنارت باشه و کنکمت کنه ..هم اتا ...

من خودکشی کردم توی خوابگاه برای اینکه خوابگاه بهم بدن باید مشاوره برم بفهمن اینطوریم که کلا خوابگاه و ازم میگیرن

استارتر بخاطر جریان زگیل رابطتون بهم خورد یا بخاطر چیزای دیگه .چند وقت با پسره بودی اصلا چطور آشنا شدید ...الآنم نگران نباش اگه از نوع کم خطر باشه قابل درمان هست البته ویروسش تو بدنت هست همیشه باید سیستم ایمنی را قوی نگهداری چون با ضعف سیستم ایمنی دوباره علایم ظاهر میشن .

استارتر بخاطر جریان زگیل رابطتون بهم خورد یا بخاطر چیزای دیگه .چند وقت با پسره بودی اصلا چطور آشنا ش ...

دو هفته پیش مجبورم کرد بدون کان...دوم رابطه داشته باشیم و بشدت باهام بد رفتار کرد بعد اون کلا از چشمم افتاد چون خیلی درد و استرس کشیدم

بکارتمو از دست دادم داغون شدم

استارتر حتما هزینه بکارتت را از پسره بگیر .بکارت زیاد مهم نیست اون هزینه را صرف درمان زگیل بکن آزمایش بقیه ویرس های مقاربتی هم حتما بده عزیزم حتما...چون یه پسر ۳۰ساله معلوم نیست تا حالا با چند نفر رابطه داشته و حامل چه ویروس های بوده .کثافت آن شاله خدا تخاصشو ازش بگیره