2777
2789
من دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم تصور نمی‌کردم به اینجای زندگی برسم من توبه کردم توبه کردم خدا خودش می‌ ...

وای چقدر این حرف بمیرم بمیرم رو اخه تکرار میکنی 

نگو اینجوری درست میشه همه چی 

دوستی کسی پیشت نیست آرومت کنه ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا شهرستان مون ۱۲ ساعت فاصلس ترم اولم هستم خانوادم بهم اطمینان کردن گند زدم به روزگارم😭هیچوقت فکر ن ...

کدوم شهر دانشگاه میری عزیزم .پسره کجا باهات رابطه برقرار میکرد .پسره هم شهریت بود یا اونم دانشجو بود

تا شهرستان مون ۱۲ ساعت فاصلس ترم اولم هستم خانوادم بهم اطمینان کردن گند زدم به روزگارم😭هیچوقت فکر ن ...

کدوم شهر دانشگاه میری عزیزم .پسره کجا باهات رابطه برقرار میکرد .پسره هم شهریت بود یا اونم دانشجو بود

اونم تهرانی بود

خدا ازش نگزره .بیشتر مردان بدون هیچ علایمی ظاهری فقط ناقل هستن در واقع مشکل زگیل بیشتر تو زنان خطرناکه ..ولی صد در صد پارانتر ت زگیل داره ازش بخواه آزمایش بده ...

دارم زنده به گور میشم از استرس 😭

من‌ میگم آروم و یواش ب مامانت بگو 

ی کمکی کنه بهت 

تا کی میخای نگی 

حتما باید ب مادرت بگی کمکت کنه 

استرس نداشته باش این صد بار 

عه دختر چرا خودتو باختی عمر دست خداست 

استارتر باید حداقل به خواهر یا مادر یا اگه دوست نزدیک و رازداری داری بهش بگو ...دیه پرده بکارت هم بگیر ...حداقل هزینه ترمیم بکارت را ازش بگیر برو مرگ درمان زگیل کن .بگو ازت شکایت میکنم .بی زبون نباش دختر .هیچ مدرکی ازش نداری ...این پسره خواهری ...مادری ..ندارن آدرس خونش را نداری برو ابروش را ببر

استارتر باید حداقل به خواهر یا مادر یا اگه دوست نزدیک و رازداری داری بهش بگو ...دیه پرده بکارت هم بگ ...

نمیشه بگه تجاوز کرده بهش 

مثلا بهشون بگه ب مادرش بگه تجاوز شده بهم؟