2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسیییی چرا تاپیکت ترکید؟

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

یه کلام بگو سر چی بود این دعوای بزرگ

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نمیدونم داشتم می نوشتم خوب

حیف شد داشتم میخوندم چیشد اخرش؟ 

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی