2777
2789

خودش روز زن هرسال میگه من این روزو قبول ندارم(چون اعتقاداتش کلا از بین رفته😒)امسال دیگه دید واقعا ناراحت میشم یه شاخه گل گرفته بود با یه عروسک بافتنی کوچیک😐امسال برعکس هرسال میدونستم پولم داره گوشیشو فروخته بود اما کادوش فقط همین بود…تولدامم هیچوقت هیچی نمیگیره میدونم پول نداره اما بهونس حداقل از قبل ک میتونه پول کنار بزاره

منم امسال برعکس هرسال نه تولدش چیزی گرفتم نه روز مرد…خیلی ناراحتم که از الان مثل پیرزن پیرمردا این چیزا برامون مهم نیس؛ برای منی که مامان بابام همچنان برای هم هدیه میگیرن این چیزا خیلی سخته ولی این تصمیمیه ک اون گرفت🙂

از این مدل زندگی کردن متنفرم ولی نمیدونم چیکار کنم هزاربارم بهش گفتم ک ناراحت میشم ولی انگار ن انگار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووععع شوهر من اومد خونه روز زن گف گل فروشی بسته بود دیگ نتونستم بگیرممم انقد ناراحت شدممم نمیتونسته بره یه جا دیگههه برا خواهرش یه بار کل گلفروشیای شهرو گشتیم هنوز تو دلم مونده ولی الان میخوام برم براش بگیزمم

عزیزم دوره ی آشنایی تون چطور بود رفتارش؟

اونموقه ام همینطور

ولی چون من یه تولد بزرگ براش گرفتم انگار شرمنده شد تولدم برام گوشی گرف

همین

کلا خونوادگی مناسبت براشون اهمیتی نداره من خودمو میکشتم تولد همشون

به نظرم تو بگیر تا اونم یاد بگیره شاید بالاخره یاد گرفت

هربار من میگرفتم فقط امسال نگرفتم دیگه بهم برخورد

جالب اینجاست ناراحتم میشد

بهش گفتم مثل خودت شدم

اوووععع شوهر من اومد خونه روز زن گف گل فروشی بسته بود دیگ نتونستم بگیرممم انقد ناراحت شدممم نمیتونست ...

اخه شوهره من اولین بارش نیس

از نظر من ادمی ک براش مهم باشی هرکاری برات میکنه

اسی ما مسیحی هستیم روز جهانی زن کادو میگیریم و این مناسبتا کاری نداریمبهش بگو روز جهانی بگیره

خودشم همینو گف ولی بهونش بود اونموقه ام چیزی نگرف

دیگه وقتی ادمی تولدت براش مهم نباشه روز زن میگیره؟