2821
2789

قبل بارداری به مدت زیادی به شرایط روحی و درونی خودت و همسرت نگاه کن .. ببین آمادگیشو دارین یا نه

آمادگی جسمانی کاری ندارع ۲ ماه قبل اقدام برو دکتر زنان یه چکاپ کلی بده و شروع کن اسیدفولیک بخور همین

مهم آمادگی روحی و روانی و درونی هست ..

خیلی برای موضوع بارداریت دعا کن و ببین خدا بهت چی میگه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه پریودیت منظمه دکتر نمیخواد ولی شروع کن قرص فولیک اسید بخوری.

بعدش اقدام میکنی برای بارداری

از یه روز بعد موعد پریود میتونی بیبی چک بذاری،اگه مثبت شد دو یا سه هفته صبر کن و برو دکتر

دکتر زنان باید بری و هم‌آزمایش هورمونی و هم‌سونوگرافی رحم‌و تخمدانچطور مگه عزیز؟چرا ناراحتی؟

از چند ماه قبل باید اقدام کنم برم دکتر!؟فرقی نداره!؟

ناراحتی ازاینکه نمیدونم چجوری شروع کنم و ازهرکسیم میپرسم خیلی چیزا میگه ادم گیج میشه از کجا شروع کنم خیلی سخته من اوایل فکرمیکردم راحته 😕

از چند ماه قبل باید اقدام کنم برم دکتر!؟فرقی نداره!؟ناراحتی ازاینکه نمیدونم چجوری شروع کنم و ازهرکسی ...

کلا اقدام هستی یا هنوز جلوگیری میکنی اینو اول بهم‌بگو تا بهت بگم‌ چیکار کنی؟

بعد هم اینکه تو میخوای چکاپ بری یا تنبلی تخمدان داری؟

قبل بارداری به مدت زیادی به شرایط روحی و درونی خودت و همسرت نگاه کن .. ببین آمادگیشو دارین یا نهآماد ...

برام دعا کنید  که انشالله بتونم از پس اینکار بر بیام چون من یه خواهر مریضم داشتم،انشالله که بچه سالمی بدنیا بیارم

اگه پریودیت منظمه دکتر نمیخواد ولی شروع کن قرص فولیک اسید بخوری.بعدش اقدام میکنی برای بارداریاز یه ر ...

پریودیم که هرماه عقب تر میاد اصلا ثابت نیست دکترم رفتم اصلا نتیجه نداد همش آزمایش گرفتن تهشم گفتن چیزی نیست،اما من بعد از ازدواج اینجوری شدم مجرد بودم همیشه منظم بود

برام دعا کنید که انشالله بتونم از پس اینکار بر بیام چون من یه خواهر مریضم داشتم،انشالله که بچه سالم ...

باشه عزیزم حتما برات دعا میکنم

اما یرای اقدام اصلا عجله نکن

منظورم از چکاپ (آزمایش خون و ادرار. سونوی کامل شکم و لگن. یه سرم برو دندانپزشکی)

اگه همه چیز خوب بود و هیچ مریضی نداشتی، بعدش اقدام کن.. چون اگه موقع بارداری بفهمی مریضی دکترا هیچ قرصی هیچکاری نمیتونن برات بکنن وروزی صدبار میمیری زنده میشی.. تجربه داشتم که میگم

کلا اقدام هستی یا هنوز جلوگیری میکنی اینو اول بهم‌بگو تا بهت بگم‌ چیکار کنی؟بعد هم اینکه تو میخوای چ ...

برای جلوگیری که اصلا قرصی مصرف نمیکنم،همسرم مواظبه

میخوام اول چکاب کامل بگیرم قبلا گرفتم گفت اصلا تخمدانت مشکلی نداره میتونی اقدامکنی اما یذره عفونت داری که قسمت نشد واسه اقدامش..من قراره سال دیگه اقدام کنم ینی بعدازعید به دوستام که گفتم ترسوندنم گفتن ازالان باید بفکرباشی باید ازچند ماه قبل دکتر بری استرس گرفتم چیکارکنم اصلا

باشه عزیزم حتما برات دعا میکنماما یرای اقدام اصلا عجله نکنمنظورم از چکاپ (آزمایش خون و ادرار. سونوی ...

دستتون درد نکنه،خدا خیرتون بده عزیزم

من چون اولینبارمه حتی رومم نمیشه از مامانم بپرسم،این بحثارم بین دوستامه که بارداری رو تجربه کردن

پریودیم که هرماه عقب تر میاد اصلا ثابت نیست دکترم رفتم اصلا نتیجه نداد همش آزمایش گرفتن تهشم گفتن چی ...

به نظر من اول اقدام کن،اگه دیدی بعد ۵-۶ ماه باردار نشدی برو دکتر(من منظم بودم و ۳ ماه طول کشید)

به نظر من اول اقدام کن،اگه دیدی بعد ۵-۶ ماه باردار نشدی برو دکتر(من منظم بودم و ۳ ماه طول کشید)

یکم عفونت دارم ارین بابت میترسم اقدام کنم میگن نباید عفونت داشته باشی...والابهداشتم رعایت میکنیم خوب میشیم باز عفونت میگیریم

یکم عفونت دارم ارین بابت میترسم اقدام کنم میگن نباید عفونت داشته باشی...والابهداشتم رعایت میکنیم خوب ...

برای عفونت باید با دستور پزشک پماد استفاده کنی، ولی من هر وقت شو  رت بپوشم بدتر میشم، چند وقت نپوش شاید خوب شدی!

دستتون درد نکنه،خدا خیرتون بده عزیزممن چون اولینبارمه حتی رومم نمیشه از مامانم بپرسم،این بحثارم بین ...

توی همین تاپیکت هرموقع سوالی داشتی از من بپرس اگه بلد باشم جواب میدم

۲۲سالمه و ۱سال اقدام کردم تا به محبتِ خدا باردار شدم..

الان دارم وارد ماه هفتم میشم و به امید خدا بعد عید زایمان میکنم و نی نی ام دختره