aghile مدیر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 134 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 22 پست دوستانی که بارداری رو تجربه کردن لطفا بگین قبل از بارداری و از چه زمانی باید دکتر رفتو باید چیکارکرد!؟🥹 1403/10/24 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandofandogh عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2492 برای جلوگیری که اصلا قرصی مصرف نمیکنم،همسرم مواظبهمیخوام اول چکاب کامل بگیرم قبلا گرفتم گفت اصلا تخم ... ول کن ای بابا من تنبلی تخمدان داشتم ۵ سال باردار نشدم خیلی وقتا دکتر هم نمیرفتم فقط یه سونوی ساده کافیه که بفهمی از لحاظ تنبلی مشکلی نداری عزیز دلم استرس نداشته باش خدا مواظبه پس اونایی که یهویی ناخواسته حامله میشن و تازه عروسن چی بگن
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 4369 یکم عفونت دارم ارین بابت میترسم اقدام کنم میگن نباید عفونت داشته باشی...والابهداشتم رعایت میکنیم خوب ... برو یه دکتر خوب از ریشه عفونتتو خوب کن بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨
aghile مدیر استارتر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 134 برای عفونت باید با دستور پزشک پماد استفاده کنی، ولی من هر وقت شو رت بپوشم بدتر میشم، چند وقت نپوش ش ... من الان دوساله که نمیپوشم اما بیرون میرم میپوشم،شما بیرونم نمیپوشید!؟تاثیرداشته!؟
aghile مدیر استارتر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 134 برو یه دکتر خوب از ریشه عفونتتو خوب کن دقیقا باید همین کارو کنم
aghile مدیر استارتر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 134 توی همین تاپیکت هرموقع سوالی داشتی از من بپرس اگه بلد باشم جواب میدم۲۲سالمه و ۱سال اقدام کردم تا به ... باشه حتما عزیزمم ممنونمایجانمم😍😍انشالله که سالم بدنیا بیاد و قدمشبراتون خیر باشه عزیزم،الحمدلله که خدا رحمتشو براتون هدیه داده یه دختر زیبا
aghile مدیر استارتر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 134 ول کن ای بابا من تنبلی تخمدان داشتم ۵ سال باردار نشدم خیلی وقتا دکتر هم نمیرفتم فقط یه سونوی ساده کا ... اره خب درسته منم هی اینواون میترسونن استرس میندازن بجون ادمقبلا اصلا استرس نداشتم انقدر یچیزایی گفتن ادمو میترسوننخداخیرتون بده خیالم راحت شد😅
aghile مدیر استارتر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 134 دکتر زنان باید بری و همآزمایش هورمونی و همسونوگرافی رحمو تخمدانچطور مگه عزیز؟چرا ناراحتی؟ من الان ۱۷ روز از اقدامم میگذره ازاون موقع یا جوش میزنم یا کمرددرد و داغی واژن یا تکرر در ادرار دارم کی علائم باداری رخ میده
fandofandogh عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2492 من الان ۱۷ روز از اقدامم میگذره ازاون موقع یا جوش میزنم یا کمرددرد و داغی واژن یا تکرر در ادرار دارم ... علازم رو ول کن خداخودش به وقتش میده