2821
2789
برای جلوگیری که اصلا قرصی مصرف نمیکنم،همسرم مواظبهمیخوام اول چکاب کامل بگیرم قبلا گرفتم گفت اصلا تخم ...

ول کن ای بابا من تنبلی تخمدان داشتم ۵ سال باردار نشدم خیلی وقتا دکتر هم نمیرفتم 

فقط یه سونوی ساده کافیه که بفهمی از لحاظ تنبلی مشکلی نداری عزیز دلم استرس نداشته باش خدا مواظبه 

پس اونایی که یهویی ناخواسته حامله میشن و تازه عروسن چی بگن

یکم عفونت دارم ارین بابت میترسم اقدام کنم میگن نباید عفونت داشته باشی...والابهداشتم رعایت میکنیم خوب ...

برو یه دکتر خوب از ریشه عفونتتو خوب کن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای عفونت باید با دستور پزشک پماد استفاده کنی، ولی من هر وقت شو رت بپوشم بدتر میشم، چند وقت نپوش ش ...

من الان دوساله که نمیپوشم اما بیرون میرم میپوشم،شما بیرونم نمیپوشید!؟تاثیرداشته!؟

توی همین تاپیکت هرموقع سوالی داشتی از من بپرس اگه بلد باشم جواب میدم۲۲سالمه و ۱سال اقدام کردم تا به ...

باشه حتما عزیزمم ممنونم

ایجانمم😍😍انشالله که سالم بدنیا بیاد و قدمش‌براتون خیر باشه عزیزم،الحمدلله که خدا رحمتشو براتون هدیه داده یه دختر زیبا

ول کن ای بابا من تنبلی تخمدان داشتم ۵ سال باردار نشدم خیلی وقتا دکتر هم نمیرفتم فقط یه سونوی ساده کا ...

اره خب درسته منم هی اینواون میترسونن استرس میندازن بجون ادم

قبلا اصلا استرس نداشتم انقدر یچیزایی گفتن ادمو میترسونن

خداخیرتون بده خیالم راحت شد😅

دکتر زنان باید بری و هم‌آزمایش هورمونی و هم‌سونوگرافی رحم‌و تخمدانچطور مگه عزیز؟چرا ناراحتی؟

من الان ۱۷ روز از اقدامم میگذره ازاون موقع یا جوش میزنم یا کمرددرد و داغی واژن یا تکرر در ادرار دارم کی علائم باداری رخ میده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792