من ۱۳سالع ازدواج کردم پسرم ۸سالشع بخوام خلاصه وار بگم من این دو سه سال آخر خیلی مشکل جسمی روحی مختلف داشتم اول کمرم عمل کردم بعد عمل کمر مبتلا به افسردگی مزمن شدم یعنی پارسال از وقتی افسردگی گرفتم خیلی مشکل ها برامون تو زندگی پیش آمد منم خیلی دل نازک و دلسیاه شده بودم تا یکم شوهرم بی توجهی میکرد میرفتم خونه بابام و اینکه اخلاق شوهرمم جوریع باید به حرفش بکنم مثلامیگع باید چادر سرت بکنی رژ لب نزنی با هر اقوامی حق نداری رفت آمد کنی کار تو خونه یا بیرونم هر مدلی حق نداری داشته باشی وقتی هم از دستش ناراحتم نمیاد سمتم خیلی مغروره و هیچوقت تا حالا معذرت خواهی نکرده ازم شاید تو این ۱۳,سال دو یا سه بار ولی به فکر کار زندگی هست خرج خونه و خساست اینا ندارع دوسه ماه پیش من بعد از ۶ماه که داروهایه افسردگیم خوردم به خودم آمدم و کلی تغییرات روحیم متوجه شدم و شروع کردم به گفتن اینکه من دیگه نمیخوام با تو ادامه بدم تو به من زور میگی عصبی هستی بددل هستی و فلان چندین بار هم قهر کردم تا درست بشه آخرش با اصرار خودش که بیا من خودم درست میکنم برگشتم و رفتیم مشاوره ده جلسه هست که میریم حالا من هنوز تحت درمانم دارم دارو میخورم و مشاورمم همه چیز بهش گفته حالا من دیشب بهش گفتم میزاری یک کار تو خونه شروع کنم به فروختن محصولات بهداشتی و دو تا دوست کنار اون کار پیدا کنم و از این روحیه در بیام تا گفتم شروع کرد بد و بیراه که ما باهم نمیتونیم و انگار فایده ندارع منم جیغ کشیدم رفتم بیرون داد زدم حالم خیلی بد شد اومده دم در بهم میگه مرگ امروزم میگه برو خونه بابات چرا برگشتی اصلا برام دیگه مهم نیستی میگه من تمام تلاشم کردم نمیخوام باتو دیگه زندگی کنم ماشین میدم بروجدا بشو ولی تو این چند وقت خیلی تلاش کرد باهام بهتر بشه ولی این بددلی هاش هنوز هست موندم دیگه چیکار کنم همه فکرش هم اینه آبرو و مردمه میگه رفتی بیرون جیغ زدی آبروم بردی همه بهت خندیدن یا مانتویی بشی متلک میندازن پشتت حرف در میارن یا رژ بزنی ازت حرف میزنن افکارش این مدلیع انقد از دست حرفاش و رفتاراش اضطراب گرفته بودم یکسال مبتلا به افسردگی مزمن مبتلا کل پارساال الانم دیگه موندم چیکار کنم با این زندگی تا درست بشه ده جلسه هم مشاوره رفتیم امروز و داشته میگه چیه اینجا اومدی برو طلاقت بگیر برام مهم نیستی گریه هم قبلاً که افسردگی داشتم میکردم براش مهم نبود هم بی احترامی هم بی محبتی تا دلت بخواد دیدم ازش ولی برای خونع کم کاست نمیزاره که چه فایده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.