2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی میایین لطفا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3283 بازدید | 24 پست
فربودی ک خدایش کارش عالی بود

اها قربونت عزیزم 

مرسی که راهنمایی کردی

😘😘😘😘😘😘😘😘

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
اها قربونت عزیزم  مرسی که راهنمایی کردی 😘😘😘😘😘😘😘😘

من بعد یک هفته پاشدم خودم کارامو مردم بدون درد و عفونت بخیه الانم بارداری دومم رو دارم و بازم میرم پیشش

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا زایمان پیشش نرفتم چون بنت الهدا میره زیاد میگیره بیمارستانش  زایمان رفت پیش دکتر فربودی مو ...

تا ۸ روز تو تشک بودی و میگی خوب بود؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

منم خودم بار داری دومم،اولی رو که اصلا هیچ اطلاعی نداشتم،هر کی میگفت این دکتر خوبه میرفتم پیشش باز یکی میگفت نه این خوب نیست اون خوبه باز عوض میکردم،اصلا یه وضعی😀😀😀

ولی الان میخوام پیش یک دکتر خوب برم

من زایمانم طبیعی بود تو بیمارستان جواد الائمه خودم که خیلی راضی بودم

ولی تعریف بیمارستان موسی بن جعفرو هم شنیدم

تا ۸ روز تو تشک بودی و میگی خوب بود؟

خوب خیلیها هستن که تا چهل روز نمیتونن پاشن این قدر که جای بخیه شون درد میکنه و میسوزه

خوب خیلیها هستن که تا چهل روز نمیتونن پاشن این قدر که جای بخیه شون درد میکنه و میسوزه

نمیدونم والا، ۴۰ روز!!!!

ولی من از همون اول سرپا شدم گوش شیطون کر

روز ۵ هم رانندگی کردم و نینی رو بردیم مرکز بهداشت

از روز ۷ هم دیگه از توالت فرنگی استفاده نکردم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

جدی چه خوب!

میدونین به نظرم بدن با بدن فرق داره

یکی خوش گوشته بخیه هاش زود خوب میشن و به قول شما زود سرپا میشن

ولی خیلی ها بد گوشتن تا بخواد اون بخیه خوب شه بیچاره ان

شما مشهدی هستین؟

جدی چه خوب! میدونین به نظرم بدن با بدن فرق داره یکی خوش گوشته بخیه هاش زود خوب میشن و به قول شما ز ...

من خیلی دیر جوش خورد گوشتم ولی مشکلی بعد عمل نداشتم

سزارینم با قدسیه علوی بود تو بیمارستان بنت الهدی

ولی علوی سزارین انتخابی نداره