2777
2789
عنوان

به نظرتون

114 بازدید | 23 پست

فکر می کنید کدوم تفکرتون یا اخلاقتون باعث شده زندگی بدی داشته باشید ؟ 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه نمیتونم نه بگم

البته دارم روش کار میکنم🙂

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

وسواس فکری دارم

تا حالا راهکاری برای پیدا کردی ؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

اینکه نسبت به همه مهربونم حتی اگه از دستشون ناراحت باشم

البته زندگی بدی ندارم خداروشکر ولی خب احساس میکنم اگه نسبت به آدمایی که لیاقت مهربونی رو ندارن مهربون نباشم خیلیی بهتر میبود

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

یه حس بدبینانه ای نسبت به اطرافیانم دارم.

چون بنظر خودم آدم جالبی نیستم فکر میکنم همه هم نظرن با من و نمیتونم با بقیه اونطور که باید، ارتباط بگیرم.

میبینم که جمع، جمع نخبه هاست. 🥭

اینکه نمیتونم نه بگمالبته دارم روش کار میکنم🙂

مثلا چی کار انجام میدید ؟

تفکرات کامل به حق😅😂😂

حالا کاری هم واسش کردی یانه ؟ 

بیشتر تو چه حیطه ای؟ 

یه حس بدبینانه ای نسبت به اطرافیانم دارم.چون بنظر خودم آدم جالبی نیستم فکر میکنم همه هم نظرن با من و ...

تا حالا شده بهتون ثابت بشه که فکرتون درسته ؟