s_world_s مدیر عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2631 عنوان به نظرتون | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 23 پست فکر می کنید کدوم تفکرتون یا اخلاقتون باعث شده زندگی بدی داشته باشید ؟ دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟ 1403/10/24 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahel_ساحل عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 463 مثلا چی کار انجام میدید ؟ سعی میکنم چیزی که نمیتونم رو بهونه نیارم رو راست بگم نه حتی اگر طرف ناراحت بشه سخته ولی میدونم میتونم😊💚🌱 تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙
s_world_s مدیر استارتر عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2631 سعی میکنم چیزی که نمیتونم رو بهونه نیارم رو راست بگم نه حتی اگر طرف ناراحت بشه سخته ولی میدونم میتون ... تا حالا راجع بهش کتابی چیزی هم خوندی که بخوای معرفی کنی ؟ دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
ملورین؛ عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 3951 تا حالا شده بهتون ثابت بشه که فکرتون درسته ؟ بله.اینکه متوجه شدم بعضی ها فکر میکنن خودم رو میگیرم و آدم مغروریم. درحالی که واقعیت یه چیز دیگست. این قسمت: من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.
s_world_s مدیر استارتر عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2631 بله.اینکه متوجه شدم بعضی ها فکر میکنن خودم رو میگیرم و آدم مغروریم. درحالی که واقعیت یه چیز دیگست. خوب این مشکل رو میشه مثل آب خوردن حل کرد 😊😊😊 دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
ملورین؛ عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 3951 خوب این مشکل رو میشه مثل آب خوردن حل کرد 😊😊😊 اما من هنوز راه حلی پیدا نکردم. این قسمت: من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.
sahel_ساحل عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 463 تا حالا راجع بهش کتابی چیزی هم خوندی که بخوای معرفی کنی ؟ نه مطالعه نکردم اما کلیپای استاد عزیزی رو در این باره میبینم انگیزم بیشتر میشه راحت تر میتونم پیش برمبه غیر از نه گفتن عادت های بد زیادی هم دارم که با دیدن این کلیپا و صحبتاشون برام آسون تر میشه بر طرف کردنش تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙
s_world_s مدیر استارتر عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2631 اما من هنوز راه حلی پیدا نکردم. به نظرم با کتاب های الکترونیکی و اپ های کتاب مثل طاقچه شروع کنید دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
ملورین؛ عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 3951 به نظرم با کتاب های الکترونیکی و اپ های کتاب مثل طاقچه شروع کنید درسته.. خودم هم قصد دارم کتاب هایی درباره این موضوع ها بخونم. این قسمت: من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.
sorkhabiii عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1084 حالا کاری هم واسش کردی یانه ؟ بیشتر تو چه حیطه ای؟ نه دیگرانو سازگار میکنم با خودم😂😂