2777
2789
عنوان

به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 23 پست
مثلا چی کار انجام میدید ؟

سعی میکنم چیزی که نمیتونم رو بهونه نیارم رو راست بگم نه حتی اگر طرف ناراحت بشه سخته ولی میدونم میتونم😊💚🌱

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

سعی میکنم چیزی که نمیتونم رو بهونه نیارم رو راست بگم نه حتی اگر طرف ناراحت بشه سخته ولی میدونم میتون ...

تا حالا راجع بهش کتابی چیزی هم خوندی که بخوای معرفی کنی ؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا شده بهتون ثابت بشه که فکرتون درسته ؟

بله.

اینکه متوجه شدم بعضی ها فکر میکنن خودم رو میگیرم و آدم مغروریم. درحالی که واقعیت یه چیز دیگست.

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

بله.اینکه متوجه شدم بعضی ها فکر میکنن خودم رو میگیرم و آدم مغروریم. درحالی که واقعیت یه چیز دیگست.

خوب این مشکل رو میشه مثل آب خوردن حل کرد 😊😊😊

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
خوب این مشکل رو میشه مثل آب خوردن حل کرد 😊😊😊

اما من هنوز راه حلی پیدا نکردم.

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

تا حالا راجع بهش کتابی چیزی هم خوندی که بخوای معرفی کنی ؟

نه مطالعه نکردم اما کلیپای استاد عزیزی رو در این باره میبینم انگیزم بیشتر میشه راحت تر میتونم پیش برم

به غیر از نه گفتن عادت های بد زیادی هم دارم که با دیدن این کلیپا و صحبتاشون برام آسون تر میشه بر طرف کردنش

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

اما من هنوز راه حلی پیدا نکردم.

به نظرم با کتاب های الکترونیکی و اپ  های کتاب مثل طاقچه شروع کنید 

به نظرم با کتاب های الکترونیکی و اپ های کتاب مثل طاقچه شروع کنید

درسته.. خودم هم قصد دارم کتاب هایی درباره این موضوع ها بخونم.