2777
2789
عنوان

شمالیا و کرجیا

228 بازدید | 17 پست

من دخترم با ی مازندرانی ک خونش کرجه اشناشد وخاستگاری اومد هنوز عقد نکردن ولی اونامیگن ما عروسی فقط،شمال میگیریم چون هیچکدوم شمالیا نمیان کرج خب ناهم دختر ب کرج دادیم ن شمال اگ عروسی شمال بگیرن فامیلای ماهم سختشونه۴ ساعت بیان اونجا چ کنم چ بگم

من شوهرم شمالیه ولی کرج زندگی میکنن

همه فامیل هاشون بخاطر ما اومدن کرج و اصلش همینه بخاطر دختر باید بیان...مگ‌ دختر میخواد پسرو بگیره که بره😐

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مازندرانیم بنظرم با مازندرانی وصلت نکن مازندرانی فقط باید با مازندرانی ازدواج کنه😂

چرا دلیلشم میگین چون خودتون مازندحرانین میتونین کمکم کنین اسنا باباشون میگه ۱۴ سکه مامیگیم ۱۱۴ سکه چکارکنم اعصابم خیلی خورده من مادر عروسم

دوستم تهرانیه عروس شمالیا شده 

از اول خانواده همسرش گفتن هرجا شما بگید ما عروسی میگیریم 

اونام گفتن تهران 

عروسیشون هم تهران بود

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من شوهرم شمالیه ولی کرج زندگی میکننهمه فامیل هاشون بخاطر ما اومدن کرج و اصلش همینه بخاطر دختر باید ب ...

حپدرش حرف حرف خودشه تازه میگه شما ک میخای نامزدی بگیری خب بیشتر فامیلات دعوت کن شام بده ای بابا

چرا دلیلشم میگین چون خودتون مازندحرانین میتونین کمکم کنین اسنا باباشون میگه ۱۴ سکه مامیگیم ۱۱۴ سکه چ ...

مازندرانیا کلا فرهنگشون انگار به بقیه نمیخوره یه مدل دیگه هستیم انگار . چهارده تا که خیلی کمه بنظرم اگه دخترتونو بخوان قبول میکنن

مازندرانیا کلا فرهنگشون انگار به بقیه نمیخوره یه مدل دیگه هستیم انگار . چهارده تا که خیلی کمه بنظرم ...

میگن ماتو فامیل همه ۱۸ تاو۲۵ تاییم ما شرط دیگه نزاشتیم فقط مهریه گفتیم ۱۱۴ تا اونم چون پسره کارمنده و ی ماشین داره نه خونه داره ن پدر پولداری 

حپدرش حرف حرف خودشه تازه میگه شما ک میخای نامزدی بگیری خب بیشتر فامیلات دعوت کن شام بده ای بابا

نامزدی پای پسره...چه دختری مگ‌ شما داری میری خاستگاری انگشتر بدی که شامم بدی

کوتاه نیا...بیای تا اخر بیچاره ای

مازندرانیا کلا فرهنگشون انگار به بقیه نمیخوره یه مدل دیگه هستیم انگار . چهارده تا که خیلی کمه بنظرم ...

چرا اسی رو میترسونی

منم مازندرانی ام خیلی از اطرافیان رو دیدم با یه قومیت دیگه ازدواج کردن زندگی خوبی دارن خداروشکر

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
چرا اسی رو میترسونیمنم مازندرانی ام خیلی از اطرافیان رو دیدم با یه قومیت دیگه ازدواج کردن زندگی خوبی ...

نمیگه بره میگه فرهنگای عروسی سکه باهم فرق داره بنده خدا راس میگه من الان اول وصلته میبینم حرفای همو نمیفهمیم اینا مال لفور سواد کوه هستن

نامزدی پای پسره...چه دختری مگ‌ شما داری میری خاستگاری انگشتر بدی که شامم بدیکوتاه نیا...بیای تا اخر ...

ما رسم داریم واسه دختر نامزدی میگیریم شام نیدیم ولی فقط خاهر برادر و خاهرشوهر و جاری ن فامیلای دور اینامیگن خب عروسی شنال نمیان شما بیشتر شام بده زورمیگن

ما رسم داریم واسه دختر نامزدی میگیریم شام نیدیم ولی فقط خاهر برادر و خاهرشوهر و جاری ن فامیلای دور ا ...

ما رسم نداریم نامزدی بگیریم و شام که اصلا همش پای داماده

زور میگن‌کوتاه نیاید

ما رسم نداریم نامزدی بگیریم و شام که اصلا همش پای دامادهزور میگن‌کوتاه نیاید

خیلی دارم اذیت میشم حالا قرارشد بعد تعطیلات بیان خونمون. سرمهریه حرف بزنیم دخترم گفت اگ ۱۱۴ سکه قبول نکردن بگین پ خداحافظ وقتی سر مهریه میخاین حرف خودتون باشه پس هیچی دیگه ما ک ن خونه خاستیم ن زمین ن حق طلاق ی سکه هست فقط تازه دخترم کارمتده همکاره پسرشه دستش تو جیب خودشه

خیلی دارم اذیت میشم حالا قرارشد بعد تعطیلات بیان خونمون. سرمهریه حرف بزنیم دخترم گفت اگ ۱۱۴ سکه قبول ...

اصلا زیر بار زور نرید

مهریه هم اینجوری کردن قبول نکنید