2777
2789
عنوان

خدا خودکشیو نمیبخشه

123 بازدید | 12 پست

خب کسیکه خودکشی میکنه تو حالت طبیعیش نیست

یا ترسیده یا ناامیده یا عصبانیه هرچی ک هست تو حالت عادیه خودش نیست بازم خدا نمیبخشه؟

من خودم چندبار سمتش رفتم ولی خب بخاطر ترس از خدا اینکارو نکردم ولی واقعا من تو زندگیم ب بن بست رسیدم هیچ راهی وجود نداره حتی خود خدا هم ب من توجهی نداره ب گریه ها و التماسام گوش نمیده

نا امیدی بزرگترین گناهه 

چون خدا میخواد تو بدترین شرایط هم بهش امید داشتی باشی برای همینه که خودکشی رو نمیبخشه، در واقع نا امیدی انسان رو نسبت به خودش نمیبخشه🧡

البته این نظر من و برداشت شخصیمه 

نمیدونم پایه دینیش درسته یا نه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین وقتی روحت نالان و ناامید و خستس با همین روح وارد دنیای بعدی میشی 

طبیعیه تا بخوای پاک و ازاد بشی کلی باید زجر بکشی 

اینطرف خراب اونطرف هم همونطوری تازه بدتر 

براهنین بجای خودکشی ادم باید حالشو خوب کنه تلاش کنه واسه پیدا کردن حقیقت دنیا و وقتی بهش برسی دیگه رصایت داری 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نا امیدی بزرگترین گناهه چون خدا میخواد تو بدترین شرایط هم بهش امید داشتی باشی برای همینه که خودکشی ر ...

خدا گفته در بدترین شرایطم ب خدا پناه اوردم چقد دعا کردم چقد گریه کردم ولی همونم ب من توجه نکرد دیگه قبول کردم ک رها شدم حتی خدا هم منو نمیخواد

خدا گفته در بدترین شرایطم ب خدا پناه اوردم چقد دعا کردم چقد گریه کردم ولی همونم ب من توجه نکرد دیگه ...

ان شاالله خدا جواب دعاهات رو میده عزیزم، بهش اعتماد داشته باش

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

برو تجربیات نزدیک به مرگ ایرانی و خارجی هارو ببین همه بعد خودکشی احساس کردن رفتن پایین و در تاریکی ولی کسی که به مرگ عادی تجربه نزدیک به مرگ داشته احساس بالارفتن و دیدن نور داشته

برو تجربیات نزدیک به مرگ ایرانی و خارجی هارو ببین همه بعد خودکشی احساس کردن رفتن پایین و در تاریکی و ...

دیدم

ولی خب خستم ته تحمل این دنیارو دارم نه میتونم عذابای اون دنیا رو تحمل کنم بین بد و بدتر گیر کردم

انگار تو باتلاقم

دیدمولی خب خستم ته تحمل این دنیارو دارم نه میتونم عذابای اون دنیا رو تحمل کنم بین بد و بدتر گیر کردم ...

عزیز منم مثل خودتم اما گاهی یه اشتباهی باعث میشه اینطور بشیم مثل اینکه من خودم از حرفای اطرافیان افسرده شدم اشتباهم تینه زیادی بها دادن به ادماست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یا اینکه یکز از نشکلاتم رسیدن به یه ارزوی دنیاییه و بابت ناراحتم باید ارزش اونو تو دهنم پایین بیارم اما نمیتونم و چون هدفم یه ارزو دنیابیه بهش نمیرسم افسرده میشم 

خدا گفته سخت نگیر اما من نمیتونم