2777
2789
عنوان

دانشجو های پزشکی سوال دارم

1001 بازدید | 67 پست

من قبولی نیمسال دومم 

اصلا از جزوه نویسی هیچی نمیدونم 

باید صدای اساتید رو موقع تدریس ضبط کنم لازمه؟

برای دروس آناتومی و فیزیولوژی چجوری بخونم

و اینکه دروس اختصاصی فقط منبع مرفی خود استاد رو مطالعه کنم یا از منابع دیگه هم استفاده کنم

اساتید ما اکثرا تالیفات خودشون رو منبع معرفی میکنن علاوه بر اونا باید رفرنس هایی مثل گایتون و نتر و گری و اسنل رو هم مطالعه کنم یا نیازی نیس؟

دکتر نیستم موفق باشی دکتر اینده

عمومی قبول شدی؟ 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما که تجربه داری میای تاپیک آخرم ؟؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

خب بذار برات بگم چون ممکنه بری دانشکده و ترم بالایی ها کلی تز مختلف میدن

۱. اکثر اساتید جزوه میدن و معمولا نکات اضافی رو میتونی داخل جزوه بنویسی اما ترم یک خیلی نیاز نیست. شاید دانشکده شما برای فیزیولوژی، بهتون بگه جزوه بنویسید

۲. برای خوندن فیزیولوژی، بهتره از همون اول ترم بشینی بخونی. ترم شما از بهمنه و مرتب و منظمه برای همین اذیت هم نمیشی. هر روز دو سه ساعت زمان بذار اخر ترم راحت و اسوده ای! خوندنش مثل درسهای عادیه منتهی زیاد دقیق شدن و جزییات مدنظر نیست بلکه فهمیدن مهمتره. بعضی جاها باید دقیق بخونی بعضی جاها نه. خلاصه سر کلاس استاد روی چیزایی تاکید میکنه معمولا از همونا بیشتر سوال میده. اناتومی خوندنش مشخصه. نمونه سوال سالهای قبل گیر بیاری ، ابهامات برطرف میشن. جنین شناسی ترم یک هم معمولا یه جزوه میدن بخونی.

۳. هر روز تایم کم درس بخون.

۴. دروس عمومی مثل ادبیات مشخصه استاد راهنماییتون میکنه. 

۵. موفق باشی و تبریکات فراوااان

۶. درسی مثل بیوشیمی بهتره خوب‌ خونده بشه، جایی رو نمیفهمی برو از روی رفرنس اون قسمت رو بخون. دقت کن نگفتم برو کل رفرنس رو بخون! از رفرنس مثل گوگل استفاده کن. مثلا ساختار این کربوهیدرات رو متوجه نمیشی، برو از روی لنینجر بخونش تا بفهمی.

۷. خوندن رفرنس ترم یک الزامیه؟ بعضی درسها مثل بافت شناسی ممکنه استادتون جزوه نده و بگه برید رفرنس بخونید! خب رفرنس بافت جان کوییراست که خیلی هم قشنگه منتهی وقت میخواد! خوندن رفرنس وقت زیادی میگیره. مثلا اناتومی من وقت داشتم اوایل گری میخوندم خب خیلی قشنگ گفته هاااا ولی وقت میگیره

۸. برای زبان بهتره خوب‌بخونی و یاد بگیری چون ارائه ها و درس دادن اساتید اکثرا انگلیسی محوره!

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

برای رفرنس فیزیولوژی یادم رفت بگم!

میگن گایتون بخون، برن و لوی برو بخون!

عاقا این کتابا مخصوصا مباحث ترم یک که سلوله( بهتره برن و لوی بخونی) حجیمه و زباد! اگه زبانت قویه بهتره انگلیسی‌بخونی چون اصطلاحات رو راحت یاد میگیری. متنش روونه و عشققق

اما

گفتم حجیمه و خیلی جاهاش نیاز نیست بلد باشی اما جزئیاتش زیاده

مثلا پتانسیل عمل اومده ازمایشش رو توضیح داده و..

در حالیکه کار من با نمودار پلاریزاسیونش راه افتاد

اگر اگر اگر دیدی ادم رفرنس نیستی و بعضی جاها نمیفهمی، توصیه جدی میکنم به یوتیوب کانال های معتبر، اپ آموزشی برای اناتومی سه بعدی که بسیااااااااار اناتومی رو شیرین میکنه🥰

جنین شناسی هم اوایلش سخته اما شیرینه

من که زیست دبیرستان دوست نداشتم، دوستش دارم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خلاصه تبریک منو بپذیر خانم دکتر جان

😜🥰🥰🥰 برای درس خوندن داخل خوابگاه هم

۱. سالن مطالعه دانشکده گزینه خوبیه

۲. سالن مطالعه خوابگاه اکثرا میگن سر و صداش زیاده و شلوغه ولی اگه خلوت بود اوکیه

۳. کتابخونه خوبه منتهی یادت نره کتاب قرض میگیری بر گردونی‌ چون حساسن

۴. نمازخونه برای خواب و استراحت جای خوبیه یا کتاب خوندن راحت

خلاصه تبریک منو بپذیر خانم دکتر جان😜🥰🥰🥰 برای درس خوندن داخل خوابگاه هم۱. سالن مطالعه دانشکده گزی ...

خیلی ممنونم🌺💕

و ممنون از وقتی که گذاشتین

همه ی نکاتتون رو کامل خوندم ممنون🙏