2777
2789
عنوان

بعد دوروزپیامم داده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 24 پست
این ادمیه که من اگه ازش بخوام بدتر میشه همیشه میگه بزار خودم انجام بدم تو بگی حس میکنم با زوره الان ...

بد عادتش کردی   

خودت اول تکلیفتو با خودت مشخص کن باهاش قاطع باش  اینهمه مدت تحملش کردی برات ناز میکنه الان هم تیر خلاصو زده  چند روز گذاشته غیبش زده😐 

برا خودت ارزش قائل باش با اینهمه سختیایی که داری محصلی  باید اینم تحمل کنی اونم که هیچ 😐

نه ازش نپرس   محلش نزار  ببین اصلا خودش میاد چیزی میگه 

وگرنه خودتو حیف نکن سر این رابطه    سر همین چیزای کوچیک میشه طرفو شناخت  بعدا نگی حیف دیر شناختم

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

من هرگاری کنه کوتاه میام یا بحث میکنیم چون حوصله نداره من میگم اونم میگه غر میزنی

بدعادت شده واقعااااااااا   توهم باید ناراحتیتو نشون بدی 

مشکلاتتون با حرف زدن حل کنید  نه اینکه طرفت بره غیبش بزنه 

منم مثل خودت بچگی کردم قبلا خداروشکر تموم شد   هرچی یه حدی داره

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدعادت شده واقعااااااااا توهم باید ناراحتیتو نشون بدی مشکلاتتون با حرف زدن حل کنید نه اینکه طرفت ...

عریزم هروقت بهس میگم میگه داری غر میرنی اعصابمو خورد میکنی و فلان 

با حرف زدن نمیتونم حلش کنم خودمم باهات موافقم خودم ایقد بودم که براش همیشگیم و دیت نیافتنی نیستم و خودم لوسش کردم

الان چیکار کنم 

فقط نوشتم سلام ممنونم خوبه چ کنم به کمک نیاز دارم هیچی باد نیستم

من کل چیزامو هم بخاطرش از دست دادم

عریزم هروقت بهس میگم میگه داری غر میرنی اعصابمو خورد میکنی و فلان با حرف زدن نمیتونم حلش کنم خودمم ب ...

هدفتون از این ارتباط چیه ? اصلا اینده ایی با ایشون میبینی

خودتو عذاب نده

باید چیکار میکردممممم دیشب تاپیک زدم گفتن جواب بده خودم گفتم جواب ندم اصلا تا پیگیرشه بعد ترسیدم پیا ...

من میگم یه مدت اگر میتونی انلاین نباش یه کم حواسش بیاد پیشت که چرا انلاین نمیشه 

دو سه روز انلاین نباش یعد انلاین شدی پیام داد یه ساعت بعد جواب بده یواش یواش یخ تون باز میشه ولی زود ...

اون دیشب پیام داد من صبح جواب دادم سلام ممنونم

هنوز سین نزده به نظرتون حالشو بپرسم؟

اگه جوابمو داد چیکار کنم چند روز اف شم؟