2777
2789
عنوان

بعد دوروزپیامم داده چیکار کنم

156 بازدید | 24 پست

بعد دوروز پیامم داده سلام خوبی 

قبلش دعوا کردیم…

من جواب دادم سلام ممنونم هنوز سین نکرده 

چیکار کنم خودش بیاد سمتم چون همیشه ایقد محبت کردم و سمج شدم که ازم دور شده چون خیلی گیر میدم 

به نظرتون حالش بپرسم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دعوا کردین این مهمه

چون حالش نوب نیست کم چت میکنیم 

من درس داشتم گفتم ک بیا حرف بزنیم انرژی بخونم برم درس بخونم جواب داد اما جواب بقیه پیامام نداد منم هعی سمج شدم کجایی چرا دیر جواب میدی 

اونم گفت کفریم کردی عصبیم کردی هر پنج ثانیه پیام میدی 

یه روز هم که حالم خوبه نمیزاری باهات خوب باشم 

منم گفتم الان مگ چیکار کردم باشه ببخشید دیگه پیام نمیدم فعلا

دیگه دوروز چیزی نگفت تا دیشب پیام داد سلام خوبی منم صبح گفتم سلام ممنونم

نمیخام دیگه سنج باشم ایقدر بودم که قدرم نمیدونه و برام تلاشی نمیکنه حودشم از بحاظ روحی حالش بده چیکار کنم الان حالشو بپرسم

چه زود جوابش دادی

باید چیکار میکردممممم دیشب تاپیک زدم گفتن جواب بده 

خودم گفتم جواب ندم اصلا تا پیگیرشه بعد ترسیدم پیامش پاک کنه بنظرتون چه رفتاری باهث میشه بیاد

چون حالش نوب نیست کم چت میکنیم من درس داشتم گفتم ک بیا حرف بزنیم انرژی بخونم برم درس بخونم جواب داد ...

وا ببخشید ولی  بره بمیره   دلشم بخواد 

رابطه دونفرست   اونجوری نیست که اون هرموقع دلش بخواد هرچی بگه حتی از عصبانیت بعدش بره غیبش بزنه

سرسنگین باش باهاش

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

وا ببخشید ولی بره بمیره دلشم بخواد رابطه دونفرست اونجوری نیست که اون هرموقع دلش بخواد هرچی بگه ...

دقیقا همینجوریه ایقد بودم که قدرم نمیفهمه و برام تلاشی نمیکنه

من چون پشت هم پیام میدم و سمج میشم چرا دیرشین کردی چرا نیسیو یه چیزیو چندبار تکرار میکنم اونم عصبی شد

الان چیکار کنم حالش نپرسم؟سرسنگین باشم یعنی چیکارا کنم 

دقیقا همینجوریه ایقد بودم که قدرم نمیفهمه و برام تلاشی نمیکنهمن چون پشت هم پیام میدم و سمج میشم چرا ...

وقتی از سمت اون تلاشی نمیبینی  توهم براش تلاش نکن  مثل خودش باش  چون شعور و سواد رابطه رو نداره انگار

کوتاه و سنگین جوابشو بده    اگه برات مهمه نمیخوای الکی وقتت هدر بره با این ادم فکر میکنی اونجور که باید  برات وقت نمیزاره   ازش بخواه تکلیفتو مشخص کنه

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

میشه یکم سیاست نشونم بدین

🥲😂من خودم اونقدر سیاست ندارم  ولی حد و مرزهایی برا پارتنرم مشخص کردم از همون اول    

همونجوری که باهام رفتار میکنه منم باهاش رفتار میکنم نه بیشتر    

وقتی از سمت اون تلاشی نمیبینی توهم براش تلاش نکن مثل خودش باش چون شعور و سواد رابطه رو نداره انگا ...

این ادمیه که من اگه ازش بخوام بدتر میشه همیشه میگه بزار خودم انجام بدم تو بگی حس میکنم با زوره 

الان میگی نپرسم که تو خوبی؟ فقط گفتم سلام ممنونم

من هروقت اون خواسته بودم دلم میخاد هروقت رفت نگه اره هسش برمیگردم چیکار کنم 

حالشو بپرسم یا نه

چیکار کنم قدرم بدونه و برام تلاش کنهج

🥲😂من خودم اونقدر سیاست ندارم ولی حد و مرزهایی برا پارتنرم مشخص کردم از همون اول همونجوری که با ...

من هرگاری کنه کوتاه میام یا بحث میکنیم چون حوصله نداره من میگم اونم میگه غر میزنی