2777
2789
عنوان

افسردگی ♠️

57 بازدید | 5 پست

شاید افسردگی همین باشه ک وسط جشن تولدم پدرم یهو گفت کاش مادرتم بود و اینجا تورو میدید 

شاید افسردگی همین باشه ک روز تولدم غمگینیم ازنبود مادرمه 

شاید افسردگی همینه ک دوهفته دیگ حدودا سالگرد بعدی فوت مادرمه 

شاید افسردگی همین غم نهفته توی وجود خانوادمه ک توی شادترین نقطه یهو یادشون میاد 

افسردگی همیشه توی غمگینی و زندگی نکردن نیست گاهی اجبار ب زندگی و شادیه و نقاب شادی زدن 

مادرم جات خیلی خالیه جای جای زندگیم و درهرلحظه یادت موج میزنه و خلا نبودت احساس میشه 

روحت شاد عزیزدلم روحت شاد عمرم روحت شاد دیدی میترسیدی از فراموش شدن ولی فراموشی درمن درکارنیست این شعله ی قلبم از نبودت همیشه روشنه تا وقت مرگ

اولین و بهترین تولدم رو تو توی 14سالگی برام گرفتی و بعد اون اسمونی شدی وقتیک نصف کیکم توی یخچال بود و شیرینیا مونده بود از کادوهای دیدی استفاده نکرده بودم عزیزدلم خیلی دلم برای بغل کردن و بوکشیدنت تنگ شده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی گلم رفتگان توام در ارامش

ممنون ..منم مادرم فوت شده ...ولی چاره ای نیست ...انسان تا زمانی که زنده است باید امیدوار باشه و زندگی کنه ...هر وقت دلتون گرفت فاتحه براش بخونید آروم میشید...من هم فاتحه فرستادم

ممنون ..منم مادرم فوت شده ...ولی چاره ای نیست ...انسان تا زمانی که زنده است باید امیدوار باشه و زندگ ...

جایگاهشون بهشت باشه 

اره این شعله ای ک توی قلبمونه خاموش نشدنیه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
2827
2791
2779
2792