2777
2789

متوجه نشدم یعنی خونه نداشتید خریدید اومدن ؟ یا اولین بار بعد عروسی ؟ 

ما اولین بار بعد عروسی چیزی نمیبریم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیم گرفتم منم اندازه خودشون قدم بردارممتاسفانه من اخلاقی که دارم اینه دست خالی عادت ندارم جایی برم ...

اره خیلی خودتو درگیر این نکن بقیه ازت راضی باشن و در مقابل هم خیلی درگیر رسم و اینا نباش هرکسی یجوریه قرار نیس همه مثل هم باشن، من که خانواده همسرم هدیه ازدواجمون هم در حد پونصد دادن بهمون ، مادر همسرمم وقتی فهمید خانواده من برام سرویس طلا خریدن بهم گفت میشه یه النگوهاتو ((همسرم خریده بود)) بمن بدی که هدیه بدم تو تالار منم گفتم بله و دادم بهش بدون اینکه کسی بفهمه از خانوادم 😂

مهم همسرمه رفتار بقیه اصلا روم تاثیر نداره انقدممممممممم راحتم بخدا دوستام میگن اسمتو عوض کن بذار علی بی غم😂

متوجه نشدم یعنی خونه نداشتید خریدید اومدن ؟ یا اولین بار بعد عروسی ؟ ما اولین بار بعد عروسی چیزی نمی ...

نه اینجا رسمه بعد ازدواج پدر مادر ها میرن برای خونه عروس و داماد

مث شوهر منتازه الان با اینکه پدرشوهرم زنذس، مامانشون از پسراش حقوق ماهیانه میگیره علاوه بر خورد و خو ...

واااا هیچی دیگه ادم مگه چقدر درامد داره که خرج جای دیگه هم بده؟

نامردیه خدایی

من مادرشوهرم الان بچه دارشدم شیرخشک و پوشک بچمو هرهفته میخره میاره یعنی تو این سه ماه اصلا من نخریدم همش میگه من پول اینو دارم دوست دارم بگیرم ولی شوهرم اولا گفت اگه من پولی یه وقت به مادر و داداشم بدم راضی تو گفتم اره دیه هیچوقت نپرسیدم کی میده بهشون واسه منم کم نمیذاره خدایی

اره خیلی خودتو درگیر این نکن بقیه ازت راضی باشن و در مقابل هم خیلی درگیر رسم و اینا نباش هرکسی یجوری ...

خیلییییی خوبه افرین،میدونی من بیشتر شوک شدم😅

من جز دست خالی نرفتن خونشون،تولداشون و روز پدر و مادر کادو میدادیم،الانم طلبکار نیستم ازشون ولی اصلا موندمممم انگاااار!!!

خیلییییی خوبه افرین،میدونی من بیشتر شوک شدم😅من جز دست خالی نرفتن خونشون،تولداشون و روز پدر و مادر ک ...

میدونم چی میگی درکت میکنم گلم ادم از عزیزانش توقع داره براش ارزش قال بشن بخصوص زمان ازدواج یا مثلا بچه دار شدن وگرنه مساله میزان هدیه نیست ولی برای ارامش خودت از حواشی دور بشو و تمرکزتو بذار رو رابطه خودت و همسرت و بقیه جوانب زندگیت

گفتن دستمون خالیه هیچی!با اینکه همسرم هم از خرج عروسی داده بودینی همه رو پدرشوهرم نداد

فکرتو درگیر نکن همین اول زندگیت وقت برای جبران هست . سعی کن قاطی نشی باهاشون ک رودرباستی باهات داشته باشن 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
توقع که ندارم ولی بهم بیشتر برخورد انگار

اینکه ناراحت شدی یعنی توقع داشتی.اگه کلا تو خانواده شون همینقدر کم کادو میدن که ناراحت نشو چون بعد از این میدونی تو مناسبت ها باید چقدر براشون هزینه کنی.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...