2777
2789
عنوان

آینده ی نامعلوم زندگی های امروزی

440 بازدید | 25 پست

بعضی وقتا واقعا گیج میشم! از یه طرف نگرانم که نکنه هیچ وقت مادر نشم؛ آخه سابقه ناباروری واقعا وحشتناکه تو خونوادمون!  از طرف دیگم از شوهرم وآینده ی زندگیم مطمئن نیستم, هر روز منتظرم یه غلط جدید از تو زندگیش کشف شه... یه روز تو جیب شلوارش ناس بود,یه روز پیام هاشو با یکی از زن های فامیلشون دیدم که بیوه هست؛ امروزم که یه قرص زیر متکاش بود که اصلا نمیدونم چی هست! قرمزه و نصفه شده...

پارسال نامزد کردیم و مرداد امسال عروسی گرفتیم، از عروسی به اینور یه آدم دیگه شد....

گیج و سردرگمم ، هر روز عشقم نسبت بهش کم و کم تر میشه!

این حرف هارو که میزنم قلبم درد میگیره و اشک از چشام جاری میشه....خواهش میکنم راهنمایی کنید،شما جای من بودید چیکار میکردید؟

تعداد رای : 26
نظرسنجی
به اقدام واسه بارداری ادامه بدم؟
1
3%
صبر کنم ببینم این آینده ی نامعلوم چیه؟
25
96%
کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زوده جانم...

ممکنه بچه دار بشی و شوهرت بدتر بشه.‌اون وقت هم خودت و هم یه طفل معصوم، آسیب می بینه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))