2777
2789
عنوان

آینده ی نامعلوم زندگی های امروزی

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 25 پست
بشین درست و حسابی باهاش صحبت کن ببین اصلا خودش میخواد درست شه اگه نه که نه خودت و تباه کن نه یه بچه ...

حرف تو گوشش نمیره هربار مغلطه میکنه! خونوادش هم یه آدمای حنثی و بی مسئولیت هستن که هیچ اهمیت نمیدن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
حرف تو گوشش نمیره هربار مغلطه میکنه! خونوادش هم یه آدمای حنثی و بی مسئولیت هستن که هیچ اهمیت نمیدن

پس چرا میخوای از همچین مردی بچه بیاری؟مگه زندگی یه آدم بچه بازیه آخه

بهترین نوع ممکن خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از ترسها و‌نگرانیات واسه شوهرت با ملایمت صحبت کن و ازش بخواه بهت حس اطمینان و امنیت بده

دقیقا همین الان اس دادم بهش ، جواب داده چرت و پرت نگو دستم بنده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

ببین عزیزم

شما خودت گفتی روز به روز عشقم کمتر میشه

میگی بایه زن رابطه داشته.فرض کنیم این مال قبل از ازدواجتونه

بجای اینکه عشقت بیشتر کنی و بیشتر بهش محبت کنی و جذب خودت کنی

زود جا زدی

آیا وقتی ناس دیدی تو جیبش بهش گفتی چیه؟جواب چه گرفتی

بشین حرف بزن

بهش بگو دلم از این زندگی گرفته

بگو میخام امیدوار بشم به زندگی

پس چرا میخوای از همچین مردی بچه بیاری؟مگه زندگی یه آدم بچه بازیه آخه

از همه نظر خوبه... فقط مطمئن نیستم ازش که اعتیاد داره یا نه

چند سالته عزيزم؟ علايمی که نشون دهنده مشکل باشه نداشتی تا حالا؟

20 ، دکتر رفتم،آزمایش و سونو و... همه چی خوب بود! خونوادگی زود رحم هامون مریض میشه قبل 30 سالگی یا خیلی زودتر

به نظر من اصلا صبر نکن و همه چی رو تموم کن. یعنی واقعا میتونی با همسری که این خطاها رو همین اولی کار ...

نه ولی راه برگشتی ندارم! انتخاب خودم بود لعنتی... من تک فرزندم، به خاطرش جلو بابام ایستادم

20 ، دکتر رفتم،آزمایش و سونو و... همه چی خوب بود! خونوادگی زود رحم هامون مریض میشه قبل 30 سالگی یا خ ...

عزيزم هنوز سنی نداری، چهار ماهم واقعا کمه

اگه تو 4 ماه انقدر گاف داده واقعا ريسکه، کم کم يه سال صبر کن مطمئن بشی ازش بعد. بچه دار نشدن يه معضله، خدای نکرده با بچه جدا شدن يه معضل بزرگتر

ببین عزیزم شما خودت گفتی روز به روز عشقم کمتر میشه میگی بایه زن رابطه داشته.فرض کنیم این مال قبل ا ...

هیچی! وقتی دیدم گفت اینا چیزی نیس که به تو مربوط بشه