2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کتابش را خوندم 

یبارم یه چند دقیقه فیلمش را دیدم خیلی قشنگ بود،گفتم بعد دانلود میکنم میبینم یادم رفت

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

کتابشو خوندم خیلی دردناکه

منم کتابشو خوندم قبلا

الان تصمیم گرفتم فیلمشو ببینم

چندتا سکانس ازش تو یوتیوب و اینستا دیدم به نظرم قشنگ اومد

همایون ارشادی بازی می‌کنه توش

با افتخار دختر ایرانم...💚
من کتابش را خوندم یبارم یه چند دقیقه فیلمش را دیدم خیلی قشنگ بود،گفتم بعد دانلود میکنم میبینم یادم ر ...

پس ببینیم حتما❤️

منم دو سال پیش کتابشو خوندم

با افتخار دختر ایرانم...💚
پس ببینیم حتما❤️منم دو سال پیش کتابشو خوندم

من دوباره دارم. میخونم 

آره من یه تکه اش که حسن داشت برای امیر حرف می‌زد را توی یه کلیپ دیدم خیلی قشنگ بود😍

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

من هم کتابشو خوندم هم فیلمشو دیدم 

فیلمم در حد کتابه قشنگ ساختن 

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺