2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان دارم از خدا دور میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 75 پست
خودتو به خواب زدی . نمیشع بیدارت کرد.

گلم منک کفر نکردم از خدام دور نشوم و نمیشم حتی الان تکه تکم کنه فقط میگم چرا واقعا برام یه چرای بزرگ تو ذهنم ک این مجازات اخه؟

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا یه نمونه دگ گذاشته بودن گفته بودن ک تایتانیک خدا هم نمیتونه غرق کنه انقد پیشرفتس خب خدا انتقام ...

نه ما قبول نداریم 

هر کی گفت خدا ناتوان است خدا یهویی بزنه تو سرش؟؟؟ خیر چنین نیست 

این همه قرآن میسوزونن و خدا کاری باهاشون نداره 

اگه قرار بود هر کار بد کنه خدا گوششو بپیچونه این می‌شد جبر 

و ما باید با اختیار خودمون کار خوب یا کار بد کنیم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

وقتی توی قرآن هست که اگر اعمالتون درست باشه؛ درهای رحمت و برکت رو از زمین و آسمان به روتون باز می کنیم، و بالعکس. یعنی این دنیا دنیای علت و معلوله. بد کنی بد می بینی؛ خیلی از عذاب ها نتیجه ی اعمال بد خودمونه نه نامهربونی خدا.

خودمونیم کا داریم به خودمون ظلم می کنیم. کسی که گناه میکنه داره در اصل به خودش ظلم میکنه؛ با کثیف کردن روح خودش. پس باید عذاب و عقاب اینکه روح پاکش رو کثیف کرده رو بپذیره؛ مگه اینکه توبه کنه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
خب اخه نمیگم بخاطر گناهانمون مجازات نشیم ولی اخه اون فضانورد فقط گفته خدا نیس بنظرم خدا باید تو شرای ...

از کجا میدونی هزار بار این کارو نکرده؟؟ خدا خیلی بهتر از ما اشتباه رو از لجاجت بر تکرار گناه و گناه عمدی تشخیص میده 

با اجازه تون کلمه ذوانتقام در قرآن اومده، قرآنی که تمام حرفهاش حرفهای خود خداست.

از نظر من خدا  حق بنده مظلومش رو از ظالم میگیره 

اما خودش بی‌نیاز از این چیزاست 

اینوه کسی به خدا اعتقاد نداره به خودش آسیب میزنه نه به خدا 

وای چی میگی؟ باید توی شرایطی قرارش میداد که بفهمه خدا هست؟ این همه نشانه در عالم وجود داره که تاییدی ...

احسنت به شما.نظرات بنده را هم مطالعه فرمایید 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

گلم یه نمونشم خودم ک البته هزار بار خداروشکر میکنم بخاطر این محازات من پارسال بود ماه رمضون صورتم قب ...

عزیزم گاهی اوقات تفکر خود ماست 

منم اشتباهاتی داشتم و یه جایی خدا منو مجازات کرد که منجر به بیدار شدن من شد و از این بابت خدارو هزاربار شکر میکنم من میتونستم اصلا به خودم نزارم به گناهام ادامه بدم ولی خدا منو شدید تر عذاب بده من به این معتقدم که وقتی بنده ای اشتباه میکنه اول یه نشونه ای میفرسته که اون گناه رو ادامه نده حالا یه بنده به این کار ادامه میده و عذابش شدید تر میشه و اینو نباید بزاریم پای خدا 

آلیس در سرزمین عجایب

عزیزم خدا رحیم و مهربونه و خیلی هم ب بنده هاش فرصت جبران میده ولی وقتی ادم کافر بشه باعث میشه ک بقیه ...

من یچیزی تو زندگی خودم دیدم گناه میکنم خب عذاب وجدانشو دارم خدا تو همین دنیا مجازاتم میکنه ک به خودم بیام مثلا یکی هست من بهش حسودم اصلا نمیفهمم چرا ولی بهش حسودم بنده خدا خونوادش مشکل داره منم برگشتم به نامانم گفتم البته مامانم خبر داره از وضعشون گفتم اینا ک مثل خونواده ما نیستن همش دعوا ما ارومیم وای ولی چن شب بعدش یه دعوای بد تو خونوادمون شد ک جیغاش و گریه های اون شبمو بادم نمیرع و من دگ گوه بخورم به اون ادم حسادت کنم 

و مورد دیگه آیت الله فاطمی میگفتن اگر هر بنده ای سختی و مشکلی داره؛ نباید بگیم این به دلیل اون گناهه و...؛ چون ما از زیر و بم چیزی خبر نداریم.

اما همین که بخاطر کارهای بد خودمون عذاب ببینیم هم از عدالت خداست؛ چون خدای عادل قوانین خودش رو نقص نمیکنه. در کنار اینکه توبه ها رو میپذیره و مهربونع؛ عادل هم هست؛ کنار بنده های ظلم دیده ش هم هست. ظلم هم فقط این نیست که بیای چند نفر رو بکشی؛ اینکه با حرفات با کارات مردم رو منحرف کنی از راه درست هم هست

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
من یچیزی تو زندگی خودم دیدم گناه میکنم خب عذاب وجدانشو دارم خدا تو همین دنیا مجازاتم میکنه ک به خودم ...

شما مومنی 

برای مومن هر اتفاقی پیش بیاد خیر است .

همین دعوای شما باعث شد به آن شخص دیگر حسادت نکنی .

نه ما قبول نداریم هر کی گفت خدا ناتوان است خدا یهویی بزنه تو سرش؟؟؟ خیر چنین نیست این همه قرآن میسوز ...

اررره افرین نمونش یکی از همشریای خودمون رفت یه کشور دگ (مشخصات کامل نمیدم شناسایی میشم)قران اونجا جلو دوربین پاره کرد گفت کدوم خدا والا هیچیشم نشد نکبت 

من یچیزی تو زندگی خودم دیدم گناه میکنم خب عذاب وجدانشو دارم خدا تو همین دنیا مجازاتم میکنه ک به خودم ...

ضمن اینکه هر اتفاقی یک امتحان است و شما از این امتحان پیروز شدید

اررره افرین نمونش یکی از همشریای خودمون رفت یه کشور دگ (مشخصات کامل نمیدم شناسایی میشم)قران اونجا جل ...

همین سلوان مومیکا که قران اتش میزن الان ازش خبری هست؟؟؟

اخرین خبر یادمه شاید براز یک سال پیش بوده 

یکی میگه کشته شده یکی میگه زندست 

هرچی هست آوارست 

آلیس در سرزمین عجایب