2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان دارم از خدا دور میشم

677 بازدید | 75 پست

بچه ها من واقعا عاشق خدام یعنی حسش میکنم اصلا اون حس ترس از خدا ندارم ن اینکه دگ هر گناهی دلم بخاد بکنم نه رعایت میکنم در حد همه ولی از خدا وحشت ندارم همش تصورم این بود خدا مهربون خدا دلسوز ولی الان شنیدم میکفتن خدا انتقام میگیره از بندش یه کلیپم اینستا دیدم اون شخصیت های برجسته ک گفته بودن خدا نیس به بدترین شکل ممکن خدا مجازاتشون کرده خب اخه خدای مهربونم چرا باید یه فضانورد چون فقط گفته تا فضا رفتم خدایی ندیدم جزغاله کنه 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

صفت رحمانیت خدا از صفت غضب خدا پیشی گرفته 

اعمال ما انسان ها هستن که تبدیل به عذاب میشن 

وگرنه خدا نمی‌خواد که ما عذاب بشیم 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعمال سه دسته تقسیم میشن 

به ترتیب پر اهمیت تا کم اهمیت میریم جلو 

اعمال عقلی 

اعمال قلبی 

اعمال بدنی 

کفر خدا جز اعمال عقلی حساب میشه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

صفت رحمانیت خدا از صفت غضب خدا پیشی گرفته اعمال ما انسان ها هستن که تبدیل به عذاب میشن وگرنه خدا نمی ...

خب اخه نمیگم بخاطر گناهانمون مجازات نشیم ولی اخه اون فضانورد فقط گفته خدا نیس بنظرم خدا باید تو شرایطی قرارش میداد بفهم وجود داره و توبه کنه ن اینک نابودش کنه

اعتقاد به خدایی که انتقام میگیره ندارم

اون خدای داعش هست که انتقام میگیره نه خدای ما

آره خدا از حق بنده اش نمیگذره  ولی قرار نیست انتقام بگیره چون کسی بگه خدا نیست

خدا ما رو آفریده برای انسان بودن انسان شدن

و از نظر من اون آدم بی اعتقادی که انسان واقعی هست  شاید از خیلی به ظاهر مذهبی ها ارزش بیشتری در نظرش داشته باشه 

ببخشید بچه سه ساله که سرطان میگیره چه اعمالی داره که باید عذاب بکشه؟

بچه سه ساله عذاب نمیشه در آخرت. 

در دنیا سرطان گرفته خب مریضیش داره اذیتش میکنه هم  خودشو هم خانوادشو هم ماها که می‌شنویم ناراحت میشیم 

این مریضی به خواست خدا نبوده

خب اخه نمیگم بخاطر گناهانمون مجازات نشیم ولی اخه اون فضانورد فقط گفته خدا نیس بنظرم خدا باید تو شرای ...

وقتی اون همه نعمت اون همه زیبایی تو اون فضا دید کافی نبود برای وجود خدا؟؟؟

آلیس در سرزمین عجایب

اعتقاد به خدایی که انتقام میگیره ندارماون خدای داعش هست که انتقام میگیره نه خدای ماآره خدا از حق بند ...

مثلا یه نمونه دگ گذاشته بودن گفته بودن ک تایتانیک خدا هم نمیتونه غرق کنه انقد پیشرفتس خب خدا انتقام گرفت غرق کرد اخه مگ میشهههع