2777
2789
عنوان

تولد شوهر

274 بازدید | 22 پست

خانوما من تولد شوهرم ۴ دی بود ولی چون می‌خواستیم خانوادگی بگیریم و همه رو دعوت کنیم،موکول شد به این هفته 

حالا مامان بابام برای کادوی تولدش،یه سکه پارسیان خریدن به ۲ تومن

من خودم هنوز چیزی نخریدم ولی قصد داشتم یه ساعت بگیرم تو همین حدود قیمت

ولی بابام میگن نه.همیشه پول رو بدین به پول.

اون ساعت دیگه چند وقت دیگه نیست ولی اون سکه به دردش میخوره.

ولی من دلم میخواد یه چیزی بگیرم یادگاری بمونه.

حالا خلاصه دیشب با بابا صحبت میکردم دیگه بابا متقاعدم کردن به سکه و دیشب با شوهرم رفتیم بیرون بعد دیگه منم بهش گفتم که میخواستم و دوست داشتم برات ساعت بگیرم ولی با بابا که مشورت کردم گفتن نه ساعت خوب نیست و نمی‌دونم ۴ ماه دیگه اون ساعت دیگه نیست و ..

بابام یه پیشنهاد دیگه دارن

گفت چی؟؟؟اولش چیه؟

نگفتم بهش 

حالا من امروز همش وسواس ذهنی دارم که یه وقت بد نبوده باشه که من بهش اونجوری گفتم

به نظر شما عیب ندارع؟؟؟

خیلی اذیتم می‌کنه

و اینکه من هنوزم روی حرف خودم برای ساعت هستم و انشاا‌‌.. همینو میگیرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب  هرکس یه طرز فکری داره اگه پدرت اینجوری میپسندن برای روز پدر یا تولدشون همین سکه رو کادو بگیرین نه چرا بد باشه 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
ببخشید ولی چقد پیشنهاد بابات بد بوده یعنی چی پولو باید بدی به پول ؟ساعت یه عمر برا آدم کار می‌کنه بن ...

آره دیگه منم ساعت میگیرم انشالا..

ولی خودشون که سکه گرفتن 

حالا اینا بماند..

اینکه من به شوهرم اونجوری گفتم دیشب،بد نیست؟؟

نگفتم دقیقا بابام چی گفته

فقط در همین حد گفتم که دیگه ساعت کنسل شد و با بابام مشورت کردم،پیشنهاد دیگه ای دادن و گفتن ساعت بعدا دیگه نیست و در همین حد 

خب هرکس یه طرز فکری داره اگه پدرت اینجوری میپسندن برای روز پدر یا تولدشون همین سکه رو کادو بگیرین ن ...

نه اونکه راضی شوند میکنم برای ساعت 

ولی خب میگم اینکه دیشب اونطوری به شوهرم گفتم بد نبست؟؟؟

مثلا نمیگه باباش پشیمونش کرده برای ساعت و نمی‌دونم این فکرا

نه اونکه راضی شوند میکنم برای ساعت ولی خب میگم اینکه دیشب اونطوری به شوهرم گفتم بد نبست؟؟؟مثلا نمیگه ...

اگه ساعت بخری این فکرو نمیکنه ولی نخری شایدبه ذهنش برسه که بعید میدنم

پدرتوون به هدیه شما چیکار دارنخودشون سکه گرفتن دیگه شما اگه دوست داری ساعت بخر ساعت سال های سال کار ...

آره حالا من یه این کاری ندارم چون انشاا.. همون ساعت رو میگیرم 

ولی خب من سوالم این بود که بد نبوده دیشب به شوهرم اونطوری گفتم ؟

اما خب دقیقا حرف بابامو نگفتم که مثلا گفتن پول رو باید بدی به پول و سکه بهتره و این حرفا

فقط در همین حد گفتم که دوست داشتم ساعت بگیرم که دیگه کنسل شد.با بابا مشورت کردم پیشنهاد دیگه ای دادن و گفتن ساعت که نمی‌دونم۴ سال دیگه نیست و در همین حد

بد نیستتتت؟؟

نه اونکه راضی شوند میکنم برای ساعت ولی خب میگم اینکه دیشب اونطوری به شوهرم گفتم بد نبست؟؟؟مثلا نمیگه ...

نه عزیزم بد که نیست ولی خب بعدا میتونی بهش بگی بابام اقتصادی پیشنهاد دادن که برات سکه بگیرم ولی خودم دوست داشتم ساعت بگیرم دستت کنی میدونم ساعت به دستات خیلی میاد 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
خب خوبههمش امروز استرس اینو داشتم که شاید بد بوده باشه که گفتم

اونکه بد بوده حرف پدرتو گفتیدمگه اینکه شوهرت ادمی نباشه ک دنبال حرف و حدیث باشه.بعدم ساعت برای شوارت خوبه نه سکه 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من