2777
2789
عنوان

تولد شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 22 پست
الان توی ماشین و گوشی همه ساعت دارن،من با نظر پدرتون موافقم

آخه میگم خیلی جالب نیست که هدیه من شبیه هدیه پدر مادرم باشه 

و اینکه دلم میخواد یه چیزی بگیرم بمونه یادگاری 

اما پدر معتقدند اون سکه بعدا براش پول میشه..

حالا اینا به کنار.اینکه من دیشب به شوهرم اونطوری گفتم،بد نبوده ؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره حالا من یه این کاری ندارم چون انشاا.. همون ساعت رو میگیرم ولی خب من سوالم این بود که بد نبوده دی ...

نه پدرتون حرف ببدی نزدن به فکر بودن شماهم همونو منتقل کردی بد نیست گلم نگران نباش

آخه میگم خیلی جالب نیست که هدیه من شبیه هدیه پدر مادرم باشه و اینکه دلم میخواد یه چیزی بگیرم بمونه ی ...

مونده به نوع شناخت همسرتون از پدرتون،ممکنه پیش خودش بعدها فکر کنه پس خانوادت حرف یادت میدن،ممکنه هم فکر کنه چه خانواده خوبی هستن که راه درست رو نشون میدن،در کل من باشم نمیگم پدرم اینطور گفته،میگم به این نتیجه رسیدم

خدایاشکرت❤️🙏

راستی خانوما

برای روز مرد هم برای پدر شوهرم که عموم هم هستن مامان بابا دیشب رفتن شلوار خریدن 

و واسه شوهرم پیراهن

و دیشب که اومدیم با شوهرم خونه،بهش نشون دادم ولی خب گفتم پیراهن ها اصلا قشنگ نیست نیست 

و قرار شد امروز با هم بریم عوض کنیم 

ولی خب نظرم عوض شد که کفش اسپرت براش بگیرم

خووبه؟؟؟

اما خب خودش هنوز فکر می‌کنه مثلاً همون پیراهنه دیگه..

من سال نود و شش رفتم سرکار، تولد شوهرم بهمن بود از فروردین خرد خرد پس انداز کردم و باهاش یه ساعت برند خریدم وقتی دیدش خیلی ذوق کرد تو این سالا مدام حواسش هست که هرازگاهی با روغن بندش رو‌ چرب کنه که خراب نشه و هردفعه میپوشه با ذوق نگاه میکنه میگه خانومم خریده بنظرم سکه هیچ وقت نمیتونه این ذوقو‌بهش بده