2777
2789
عنوان

ینی بد زایمان دردام تموم میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشم میاد خودتم نفهمیدی چی گفتی

راستشو بخوای آره😅

منظورم این بود عزیزم اقدام به دومی کن اینبار طبیعی زایمان کن. بخاطر پشیمونی پیشنهاد دادم😘

سلامتی و خوشبختی دخترم
نی نی که بدنیا بیاد تموم این دردها میره و همش میشه لذت

خداکنه اینطوری باشه چرا پس درد زایمان نمیاد سراغم هفتمو گم کردم ب سونو اخر باید ۳۹هفته باشم ولی سونوهای قبلی میگه ۳۸هفته خیلی میترسم سز بشم

خداکنه اینطوری باشه چرا پس درد زایمان نمیاد سراغم هفتمو گم کردم ب سونو اخر باید ۳۹هفته باشم ولی سونو ...

الان که اگر بری بیمارستان دولتی طبیعی زایمان میکنن

نترس 

طبیعی خیلی خوبه وقتی نی نی بیاد هیچ دردی نداری

حرف دل منو زدی من بچم یک سال و نیمشه اما زجری که بعد از سزارین کشیدم تا دوماه هیچ وقت یادم نمیره

همه از طبیعی میترسن من از سزارین بس ک دیدم و شنیدم بد سز چقدر اذیت شدن اصلأ دلم نمیخاد سز بشم

والا ۳ماهه درست نخابیدم انقدر درد دارم انقدر بدنم کوفتس حد و حساب نداره کلأ در روز ۴/۵ساعت میخام

دیگه آخراشه چشم رو هم بزاری نی نی تو بغلته. سعی کن بخوابی یه بالش کوچیک بزار لای پات درد واژن و کمر رو‌ کمتر می‌کنه. من یک سال و نیمه رنگ یه خواب درست و حسابی ندیدم. دلم میخواد چشم رو هم بزارم بچم بزرگ شده دیگه کاری با من نداشته باشه 🤦🤦. 

راستشو بخوای آره😅منظورم این بود عزیزم اقدام به دومی کن اینبار طبیعی زایمان کن. بخاطر پشیمونی پیشنها ...

پرفسور 

هنوز نمیدونی کسی که سزارین کرده دیگه نمیتونه طبیعی زایمان کنه؟؟

بعدم من دیگه بچه نمیخام

هر بژی کورد
دیگه آخراشه چشم رو هم بزاری نی نی تو بغلته. سعی کن بخوابی یه بالش کوچیک بزار لای پات درد واژن و کمر ...

هرکار بگی کردم تازه تو خواب جیشم میگیره نمیتونم پاشم دردم بیشتر میشه چقتی دستشویی دارم ینی عذاب میکشم از لحاظ ذهنی هم اماده نبودم برای بچه دار شدن اینه ک واقعأ سخت بهم گذشت