2777
2789
عنوان

ینی بد زایمان دردام تموم میشن

239 بازدید | 35 پست

از ۶ماهگی تاالان ک ۹ماهمه همش درد کشیدم واژنم ک ترکیده قشنگ بدن درد شدید ینی بد زایمان دیگه این دردا تموم میشه؟؟؟دعا کنید زودتر زایمان کنم دیگه تحمل ندارم 

چند هفته ای

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از همون لحطه که بچه به دنیا بیاد دردات تموم میشه...من خودم لگن درد شدید داشتم برای بارداری اولم وقتی به دنیا اومد دردم رفت

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  
والا من سه ماهه سزارین کردم عین چی پشیمونمولی تحمل طبیعی هم نداشتم چه میشه کرد

عزیزم زود بزار دومی رو جاش تا این بار طبیعی باشی پشیمونیت برگرده

سلامتی و خوشبختی دخترم
اره دقیقااا بعد زایمان دیگه خبری از اون دردا نیست. اما عوضش شب بیداری و بی خوابی و خستگی میاد. هنوز ...

والا ۳ماهه درست نخابیدم انقدر درد دارم انقدر بدنم کوفتس حد و حساب نداره کلأ در روز ۴/۵ساعت میخام