2777
2789

اول از همه خدارو شکر میکنم که خونواده سه نفرمون و پدر و مادرامون سالمن و سلامتی مهم ترین چیزه 

ولی بعد سلامتی پول خیلی مهمه .... شوهرم کارگره خیلی کار میکنه واقعا صبح تا شب کار میکنه شبا از بدن درد نکیتونه بخپابه اما پولی که در میاره کفاف زندگیمونو نکیده همیشه دستمون خالیه همیشه ته حسابمون 200 تومن میمونه خیلی داغونه اوضاعمون واقعا دیگه بریدم از همه چی از دار دنیا هیچی نداریم هیچی نه خونه نه ماشین هیچی بخدا خسته شدم بقیه رو میبینم ماشین و خونه میخرن همش میگم چ جوری اینا میخرن خوشبحالشون ما ک هر چی در میاریم نمیتونیم پس انداز کنیم آدم حسودی نیستم اما از بس نداری بهمون فشار آورده اینحوری شدم و به بقیه حسادت میکنم اگه کار نکنه بی عرضه باشه اره ولی واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنیم خیلی خسته ام 😭 خداکنه خدا امیدمونو نا امید نکنه یعنی اگه این کار جدیدی که میخاد هم انجام نشه واقعا نکیدونیم باید چیکار کنیم نمیدونیم 😭

زندگی برای همه سخت شده ولی برای یه سریا فووق سخت

ایشالا خدا بهت نگاه کنه  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم غصه نخور

همه همینن فقط شما نیستی وضعیت این گرونی و اینا کمر همرو شکونده ادم هیچ سرمایه ای نمیتونه جمع کنه که باهاش خونه و اینا بخره منم خیلی دوست دارم خونه دار بشم

زندگی برای همه سخت شده ولی برای یه سریا فووق سختایشالا خدا بهت نگاه کنه

الان انقد بغض کردم که نگو نمیدونم چرا باید آنقدر زندگی ما سخت باشه بخدا یه تومنم تو کارتمون نداریم 

الان انقد بغض کردم که نگو نمیدونم چرا باید آنقدر زندگی ما سخت باشه بخدا یه تومنم تو کارتمون نداریم

خدا خودش کمک هممون کنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

عزیزم غصه نخورهمه همینن فقط شما نیستی وضعیت این گرونی و اینا کمر همرو شکونده ادم هیچ سرمایه ای نمیتو ...

اجاره خونه هام سنگینه ماهی 7 تومن داریم اجاره میدیم با سیلی صورتمونو سرخ نگه میداریم گاهی پشیمون میشم از ازدواج باهاش خیلی خواستگارای بهتر داشتم از نظر مالی اما با دلم انتخاب کردم پشیمون میشم 😔

برامون دعا کنید این استخدامی رو همسرم قبول بشه اگر نشه واقعا نمیدونم باید چیکار کنیم😔

حتماا

اجاره خونه هام سنگینه ماهی 7 تومن داریم اجاره میدیم با سیلی صورتمونو سرخ نگه میداریم گاهی پشیمون میش ...

عزیزم اصلا اینجوری نگو من زندگی هایی رو دیدم که توش با پول میشد یه انسانو بخری اما یذره هم ارامش و خوشبختی توش نبود.توروخدا هرچی میگی از این حرفا نزن پول محبت و عشق و ارامش نمیاره

اجاره خونه هام سنگینه ماهی 7 تومن داریم اجاره میدیم با سیلی صورتمونو سرخ نگه میداریم گاهی پشیمون میش ...

من تو نامزدی میگفتم نامزدم پولدار نیست کاش پشیمون بشم باهاش ازدواج نکنم زندگی برام سخت میشه 

الان میگم خدارو شکر بعضیا گیرم نیفتادن وگرنه زندگی کوفتم میشد .همسرم حتی اگه یه شاخه گل هم برام بخره ارزشش از طلا خریدن این مردای بی اخلاق بیشترع

عزیزم اصلا اینجوری نگو من زندگی هایی رو دیدم که توش با پول میشد یه انسانو بخری اما یذره هم ارامش و خ ...

میدونم بخدا آدم پر توقعی هم نیستم حداقل ها رو میخام یه ماشین پرایدم باشه راضیم با یه خونه کوچیک 75 متری چیز زیادیه؟ یه شغل ک ماهی 30 یا 40 میلیون هم در بیاره نمیخام ماهی 20 تومن وتی در نمیاره همش عین گداها و محتاجیم و پدر شوهرم هر از گاهی کمک میکنه اونم انقدر ماذر شوهرم میگه که خسته شدم دوست ندارم بگیره ازشون اما اگه نگیره هم لنگیم 😔

من تو نامزدی میگفتم نامزدم پولدار نیست کاش پشیمون بشم باهاش ازدواج نکنم زندگی برام سخت میشه الان میگ ...

ولی من خواستگاری داشتم الان دنا زیر پاشه بهترین جای مشهد خونه داره ی بخاطر انتخاب خودم افتادم تو نداری تو خونه بابام اصلا نفهمیدم نداری چیه