2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم😐

1511 بازدید | 118 پست

بچها چند وقته به کراشم اعتراف کردم که یجورایی ازش خوشم میاد و مستقیم نگفتم اونم گفت ک خوشش میاد و ... یکماه هست صحبت میکنیم،هم مث دوستیم هم پارتنر خودمم نمیدونم بخدا چمونه همش درحال حرص در آوردن همدیگه 😂💔

و اینکه دوتامون اولین رابطه عاشقانمونه ک داریم تجربه میکنیم و مثکه هدف بازی کردن و ... نیست همشهری هستیم ولی چون غریبس یکم میترسم چون هدفم از رابطه ازدواجه اونم همینجور هم دوسش دارم هم نمیدونم چمه همش فکر میکنم ازدواج فامیلی بهتره آدمای غریبه مبترسم وارد جمع جدید شم حس خوب نمیگیرم

چیکار کنم؟؟

دانشجو هم هست قراره آقای دکتر شه/: نمیدونم دقیقا کی به درامد ثابت و نرمال برسه که بخام مثلا به ازدواج فکر کنم

جدی نگیر 

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل هفته ای یه نفر این تاپیکو میزنه که اعتراف کردم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

ما هم همینجوری بودم همیشه میگفتم انگار تام و جری ایم😂 البته ما شهرمونم دور بود و خوب چون نمیشد تمومش کردم به دلایلی

امیدوارم که خوشبخت شیین اینجور روابط واقعا قشنگه فقط مراقب خودت باش و تصمیم درست بگیر❤️

فقط منم که میترسم😂

لازم به ذکره من خودم۵ سال پیش اینکارو کردم که خیالم راحت شه تلاشمو کردم😂

دیگه به نظرم پسرا با این حجم علاقه نشون دادن دخترا حق دارن مغرور شدن و پرنسس

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

پسرا اکثرا دختریو که روشون کراشه میذارن تو آب نمک

بعدم میرن سراغ اونی که عاشقشن

مواظب باش

هیچ پسری به دختری که روش کراشه نه نمیگه،مگر واقعا آدم حسابی باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

2790
2778
2791
2779
2792