2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 118 پست
اسی کراشت، کراش من نباشه؟😂 دانشجوی کجاس؟؟ چجورب اعتراف کردی من میترسم اعتراف کنم🥲

یا ابلفضل😂شهر جنوب هست دانشگاش

باهم صحبت میکردیم تو تل عادی بعضی وقتا راجب کنکور کمکم میکرد دیگ یع شب راجب حس شیشم داشتیم صحبت میکردیم گفت خیلی خوب منو شناختی و اولین باره کسی منو خوب می‌شناسه ادم درونگراییه از اون شب چتامون دیگ مشکوک شد😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم همینجوری بودم همیشه میگفتم انگار تام و جری ایم😂 البته ما شهرمونم دور بود و خوب چون نمیشد تموم ...

الهی امیدوارم ادم درستتو پیدا کنی 🥺

احساساتی شدم اصن/:

خیلی ممنون قشنگم❤️‍🩹

خب چیشد چی گفت بهت؟ اره منم بخاطر همین میگم بفهمه دوسش داری میره

غریبه بود فقط یه بار چن ثانیه منو دیده بود😂 

بعدش من خودم پیگیر شدم 

هیچی دیگه من گفتم ازت خوشم اومده اونم گف اوکی 😂😂 

بعدش دیگه پیام ندادم و رفتم

اون سال اصلا نمیتونستم برم تو رابطه اونم با اون شخص که خیلی از لحاظ طبقاتی متفاوت بودیم 

فقط گفتم راحت کنم خودمو ذهنمو مشغول کرده بود 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
باز هم زودباوری دخترا اونم اولین رابطشه اونم دوسم داره ووووو زود وابسته نشو فقط

اخه اصلا اولیش باشع یا نه برام مهم نیست گذشته اش مهم الانه و اینکه با شناختی ک ازش دارم پسر سر ب زیریه

2790
2778
2791
2779
2792