2777
2789
عنوان

حسه ششم

301 بازدید | 72 پست

این همه سال تو سایتم هنوز نتونستم تاپیکای حس ششم رو درک کنم 🗿🤦‍♀️

حالا اون که بماند کسایی هم که میرن میپرسن ازشو که اصلا نمیتونم درک کنم 

اخه چرا مسائلی که اینده قراره اتفاق بیوفته اونم با تصمیم و اراده خدا و خودمون ،

یه بنده خدا حدس بزنه :/

کاش اینایی که میرن میپرسن بیان بگن واقعا درست از اب در اومده یا نه 

هرچند که احتمالش هست یه چندتایی رو شانسی درست بگن 🫠

خودتو دوس داشته باش❤️

منم درک نمیکنم😅

زمین شما را در آغوش گرفت اما آسمان هنوز برایتان گریه می کند🖤مادر تو هنوز در بشقاب صبحانه اش نان می گذاری و شب ها پتو را تا زیر چانه خاطره بالا میکشی چه کسی باور می کند فرزندی که باید کوچه ها را نفس می کشید اکنون در عمق زمین به ریشه ها درس ایستادگی می دهد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما از اعتماد کردن میترسیمهربونی با همه ولی صمیمی نمیشیمنطقی تصمیم میگیریمنظم هستی سعی میکنی طبق برن ...

شما حس ششمی ؟🤦‍♀️😁

منظم که نیستم متاسفانه از همون کودکی 🗿

اعتماد هم چیزیه که خیلیا به بقیه ندارن 

چون همه ادما مطمئن نیستن 

بالاخره منم تعداده محدودی ادم تو زندگیم هستن که برام قابل اعتمادن و به بقیه اعتماد نمیکنم 

برای برنامه ریزی هم که اره بخوام جایی برم خرید کنم از پیش تعیین میکنم که چجوری برم چیکار کنم و چی بخرم 

خودتو دوس داشته باش❤️
واسه سرگرمی میپرسیمولی یکیش اره یه حرفی به من زد که قبل از اون چهار نفر همون حرف و بهم گفته بودن😂

شاید هر چهار تا اکانت یه نفر بودن 🤣 یا هم حس ششمیا یه گروه دارن هماهنگ میکنن باهم 😁🤣🤣

خودتو دوس داشته باش❤️