2789
عنوان

حسه ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سارا جان و ماه زرشکی جانم لطفا با هم بحث نکنید این دنیا ارزشش رو نداره مخصوصا مجازی راحت بگذرید از ک ...

من بخپا با کسی کاری ندارم دیشب امد تاپیکم گفت این به بقیه میگه بیاید پیوی پس داره پول میگیره ازشون 

بعد من شات از پیوی گذاشتم و نی نی یار فهمید داره دروغ میگه

بعد امشب توی تاپیکی که من هستم امده تیکه میندازه اونم دقیقا از تاپیک خودم به خودم تبکه میندازه

کاربر جدید نیستم...   :) 

عزیزم توجه نکن جواب منو بدین😁😅

به خاطر همین خانم نخود هر اش من اون تاپیکم را قفل کردم و دیگه جواب کسی را نمیدادم امشب دوباره توی تاپیکی که هستم داره تیکه میندازه

@niniyar_5  

دیشب امد توی تاپیکم داستان درست کرد و تهمت زد و دروغ گفت منم اثبات کردم داره دروغ میگه هیچی بهش نگفتید 

دوباره امشب امده داره تیکه میندازه بر اساس تاپیک های خودم دوباره داره اذیت میکنه

خواهش میکنم بهش تذکر بدید 

سارا جان و ماه زرشکی جانم لطفا با هم بحث نکنید این دنیا ارزشش رو نداره مخصوصا مجازی راحت بگذرید از ک ...

سلام

تاپیک ۱۷ دی ص ۲۵ رو بخونین.

من فقط گفتم ⬅️ جالبه ❗️❗️❗️

🔵 کلمه ی جالبه این قدر توهین و متلک نداشت که به من گفتن.

❌️ تازه دوستش هم تگ کرد بیاد به من توهین کنه.

❌️ تازه دیشب تاپیک زد باز توهین کرد.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15294038

🟠🟠🟠

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@raha1381  

تاپیکتون رو قفل می کنین.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامتاپیک ۱۷ دی ص ۲۵ رو بخونین.من فقط گفتم ⬅️ جالبه ❗️❗️❗️🔵 کلمه ی جالبه این قدر توهین و متلک نداشت ...

بعد نی نی یاررا تگ کردی تهمت زدی و به دروغ گفتی اینجا جای فالگیر پولی نیست

@niniyar_5 سلامایشون دیشب کلی به من توهین کردن شما رو تگ کردم نیومدین من اصلا جوابشون رو ندادم.تازه ...

عکس: