2777
2789
عنوان

حاضر جوابی و عمل بینی

346 بازدید | 15 پست

آیدام 20 سالمه

من ببینیم قوز خیلی بدی داشت جوری ک حتی عینکم نمیتونستم روش بزارم عمل کردم و دنباله زیباییم نبودم به دکتر گفتم تا جایی ک میتونی طبیعی در بیار و...

الان دوساله ک عمل کردم اما زن پسر داییم هر سری منو میبینی با طعنه میگه حال دماغت چطورههه یا مثلا چند روز پیش دور هم جمع بودیم فامیلا بحث ازدواج‌های امروزی شد درومد گفت دخترای الان خیلی عوض شدن مثه تو ک رفتی دماغتو عمل کردی 😑 یا مثلا یبار میخواستم برای بچه ها کلاس ریاضی بزارم درومد گفت میخوای کلاس بزاری ک خواستگار برات بیاد؟من بلد نیستم جوابشو بدم شما یچیزی بگید ک بهش بگم دیگ دهنش بسته بشه🥲💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه از کنکور و زندگیم می‌پرسه و تیکه میندازه و من اینجوریه ک هیچی بهش میگم و فقط لبخند میزنم بهش حالم از خودم بهم میخوره ک نمیتونم جواب کسیو بدم🥲💔

بگو ظاهر هرکس به خودش مربوطههه 

اگر عیبی داره توام بگوووو 

میدونم کار درستی نیس اما انگار شعور نداره 

من هرسری عمم میدید منو میگفت وایییییی تپل شدیااااا

منم با خنده گفتم اره یکممم 

راستیییی عمه زیرچشات چقدددد گوده خیلییییی بدهههه

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

عمل بینی ک خیلی کلاس دارهه دختر اعنماد ب نفس داشته بااش

این سری زن داییت بهت گفت حال دماغت چطوره

بهش بگو حالش خوبه ازم پرسیده فلانی (اسم زنداییتو بگو) نمیخواد عملش کنه چون عمل نیازه

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

بگو دماغ عمل داره اما مغز پوسیده ی تو درمان نداره 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

وقتی که بهت گفت دخترای الان عوض شدن باید میگفتی زنای الان هم عوض شدن قبلا سرشون تو کوون خودشون بود 

وقتی هم گفت میخوای شوهر پیدا کنی بگو نترس وقتی یکی پیدا شده تو  رو گرفتن منم میگیرن 

هزارمین کاربری 😬😬😬