2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی عادی سازی میکنه،من همش تو اتاقم این چند روز،میگه جو خونه رو درست کنم اینجوری من نمیتونم

ازش امتیازم بگیر بگو مثلا خونه بنامم کنی ماشین حق طلاق میمونم وگرنه جدا میشم بگو توفکر من نباش یه خری هم پیدا میشه بعد طلاق خرجمو بده مث تو که میگرفتی برا این خانوم اینو بگی بیشتر میسوزه

خیلی عادی سازی میکنه،من همش تو اتاقم این چند روز،میگه جو خونه رو درست کنم اینجوری من نمیتونم

با وکیل مشورت کن ببین چی میگه مدرک هم که داری 

یه کاغذ و قلم بیار بده شوهرت بنویسه و امضا و انگشت بزنه که خیانت کرده 

یا برین محضریش کن 

تا تنور داغه نون و بچسبون 

برو بگو باید خونه و ماشین و بزنی به اسمم وگرنه به همه میگم آبروتونو میبرم البته اگه قصدت ادامست 

اگه میخوای جدا شی که با وکیل مشورت کن اون بهت میگه چیکار کنی 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
با وکیل مشورت کن ببین چی میگه مدرک هم که داری یه کاغذ و قلم بیار بده شوهرت بنویسه و امضا و انگشت بزن ...

همینو نمیدونم چیکار کنم؟انگار کابوسه،انگار هنوز باور نکردم ،قدرت تصمیم گیری ندارم،حتی میترسم علنی کنم

نه رفتم جلو خونشون که بگم باز نگفتم،گفتم شاید یه آدم وحشی باشه سر بچه هام یه بلایی بیاره

اینکه همینطوری بشینی و غصه بخوری هیچی نمیشه

باید اتمام حجت جدی بکنید تا از روش نگذشته

حتما از وکیل مشورت بگیر و همینطور از یه مشاور 

وقت برای غصه خوردن زیاده که الهی اونها بخورن

شرایط مالیش خوبه،میدونم که اگه بچه ها رو بیارم پیش خودم واسشون کم نمیزاره،ولی من هنوز نمیتونم قبول کنم این جریان رو،که زندگیم بخواد اینجوری بشه،بچه ها بدون من یا اون باشن😔

شرایط طلاقو دارم،ولی بچه هامو چیکار کنم😓

بذار بری مشاور، قدم به قدم پیش بری تصمیم درستری میگیری، باید دید واکنش شوهرت چیه

اگر پشیمون بود و اومد مشاوره و پذیرفت اشتباه کرده حتما باید ضمانت کنه، بهترین هم حق طلاقه

اگر طلبکار بود که تصمیم دیگه ای

خدا پشیمونی و سرگردانی رو نصیب زن و مرد خیانتکار کنه

2790
2778
2791
2779
2792