2777
2789
بذار بری مشاور، قدم به قدم پیش بری تصمیم درستری میگیری، باید دید واکنش شوهرت چیهاگر پشیمون بود و اوم ...

اینکه به خاطر شرایط کاریش ۱۴ روز یه شهر دیگس اینم میتونه تاثیر داشته باشه ؟

۱۴ روز یه شعر دیگس ،۱۴ روزی هم که میاد اصلا با هم نمیخوابیم تو یه اتاق،من تو اتاق خوابمم و اونم تو اتاق دیگه،همین موضوع خیلی منو اذیت میکرد که من کلا سرد شدم ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بارها گفتم ،ولی باز کار خودشو میکرد،تنها میخپابید،ولی تا اسم یه چیزی رو‌میارم فووووری فراهم میکنه،مثلا همین ماه میگفت بزا حقوقمو سیو کنم واست فلان سرویس طلا رو بخرم

بهش بارها گفتم ،ولی باز کار خودشو میکرد،تنها میخپابید،ولی تا اسم یه چیزی رو‌میارم فووووری فراهم میکن ...

اقماریه؟ بله این شرایط کاری هم تاثیر بدی داره 

ببین همه چی پول نیست که، اگه اونم آبرو و حیثیت براش مهم باشه تلاش میکنه که جبران کنه، ولی نه در حد حرف و زود گذر 

میگه فقططط پیام بوده

هیچ مردی خیانتش را گردن نمیگیره، طلاق نگیر ولی کاری کن فکر کنه قصدت برای طلاق جدیه، اونوقت میفته به دست و پات، بعد ازش امتیاز بگیر. یه جوری رفتار کن همیشه ترس از دست دادنت داشته باشه چون مردا اگه خیالشون از بابت همسرشون جمع باشه که هر کاری کنند موندنیه بعد دنبال غلط اضافه میرن.

از نظر آبرو و وجهه اجتماعی چطور آدمیه شوهرتون؟خانوادش چطورن؟

الان شخصیتش جوریه که من اگه به خانواده خودم بگم همچین کاری کرده هیچچچچچ کس باور نمیکنه،در این حد مثبته جلو بقیه 

الان شخصیتش جوریه که من اگه به خانواده خودم بگم همچین کاری کرده هیچچچچچ کس باور نمیکنه،در این حد مثب ...

خب از همین باید بترسونیدش

از مشاور بپرسید که چه کار کنید و چی بگید که جدی بترسه 

اگر ترس ابرو نداشت سخت بود

چیکار کنم حال خودمو،هیچی آرومم نمیکنه،نمیدونم حرفامو به کی بگم،از آبرو ربزی میترسم

خودم حالم گرفته

غم تو رو هم با تمام وجود حس کردم عزیزم

خدا ب زندگیت شادی دوباره رو برگردونه

اگه بچه داری ب جدایی فکر نکن ک بینهایت سخته

تمام کسانی ک نسخه جدایی میپیچن یا مجردن یا متاهل بی دغدغه

کمتر کسی ک این درد رو کشیده این پیشنهاد رو میده

امیدوارم بهترین برات رقم بخوره