2777
2789
عنوان

شوهرم یه جورابم برام نمیگیره💔

2625 بازدید | 122 پست

حقوقش کمه ۱۵/۱۶ تومنه هروقت من چیزی بخوام میگه پول ندارم و موکول میکنه به ماه های بعدی و تهشم نمیگیره…حالا چرا پول نداره؟چون از خواسته های خودش نمیگذره؛میره قسطی گوشی میخره،چکی لباس میخره،برای باشگاهش قسطی مکمل میگیره و کلی چیزای دیگه…واسه همین هرماه بخش زیادی از پولش بابت قسطای خواسته های خودش میره 

الان با خودتون میگین توام اینجوری باش ولی من کجا برم که قسطی لباس بده؟یا کدوم ارایشگاه قسطی کار انجام میده؟بیشتر لباسام واسه مجردیمه یا مامانم اینا برام میخرن بخدا دیگه از همه خجالت میکشم،حال روحیم خیلیییی بده و خیلی عزت نفسم اومده پایین،سرکارم که نمیزاره برم همه چی برام شده حسرت چیکار کنم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب باهاش حرف بزن بگو یا در ماه ۳/۴تومن بهم بده 

یا میخوام برم سرکار

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خیلی سخته نمیدونم بهش اقتدار و مردانگی بده یا جدی بهاش حرف بزن

خیلییی بهش میگم حتی گریه ام میگیره حرف زدنی چندبار گفتم خب بزار برم سرکار وقتی کاری برام نمیکنی هربار میگه ماه بعدی فقط اختصاص میدم به تو…ماه بعدی ک میرسه موعد چک هاس و دوباره هیچ پولی نمیمونه

یک بار جدی باهاش حرف بزن، از خواسته هات بگو،

باید مقداری پول تو جیبی برای پس انداز خودت بهت بده،تا شما هم هر چی می خواهی بخری

یک کم از خرج خودش کم کنه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

امشب باهاش حرف بزن بگو یا در ماه ۳/۴تومن بهم بده یا میخوام برم سرکار

یا میرم درخواست نفقه میدم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚