liiiiiiliiii55 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3377 عنوان قرص اورژانسی باعث تاخیر در پریود میشه ایا 49 بازدید | 8 پست این ماه قرص اورژانسی خوردم پریودم یکی دو روز دیر شده چون باعث بهم خوردن هورمونا میشه طبیعیه یا باید سر وقت پریود بشم؟ 1403/10/23 | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قهوه_ عضویت: 1403/08/16 تعداد پست: 1066 طبیعیه فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊
قهوه_ عضویت: 1403/08/16 تعداد پست: 1066 مرسی یکم استرس گرفتم منم همینجور شده بودم یک ماه پریودم تاخیر افتاد نگران نباش این از عوارضشه فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊
liiiiiiliiii55 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3377 منم همینجور شده بودم یک ماه پریودم تاخیر افتاد نگران نباش این از عوارضشه به بارداری شک نکردی یک ماه پریود نشدی
قهوه_ عضویت: 1403/08/16 تعداد پست: 1066 به بارداری شک نکردی یک ماه پریود نشدی وای از ترس مرده بودمممم هر دفعه استفاده میکنم اوضاعم همین میشه بعد جالب اینه علائم بارداری هم میگیرم زعفرون دم کرده بخور، دمنوش بابونه و اویشن و نبات داغ بخور، حوله بزار روی پایین دلت بعد اتو با درجه کم بزار روش گرم بشه رحمت فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊
liiiiiiliiii55 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3377 وای از ترس مرده بودمممم هر دفعه استفاده میکنم اوضاعم همین میشه بعد جالب اینه علائم بارداری هم میگیرم ... در سال ببشتر از دو یا ۳ بار خیلی عوارض داره خیلی حس بدیهبرم خودمو ببندم به زعفرون😫
قهوه_ عضویت: 1403/08/16 تعداد پست: 1066 در سال ببشتر از دو یا ۳ بار خیلی عوارض داره خیلی حس بدیهبرم خودمو ببندم به زعفرون😫 خب همینه که اینجوری شدی من هرچی خوردم پریود نشدم فقط اتو جوابگو بود برام، تا زیر دلم گرم شد سریع پریود شدم فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊
liiiiiiliiii55 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3377 خب همینه که اینجوری شدی من هرچی خوردم پریود نشدم فقط اتو جوابگو بود برام، تا زیر دلم گرم شد سریع پری ... عه برم زیر دلمو گرم کنم شاید فرجی شد چون علائم کمر درد اینام ندارم