2777
2789

بچه ها اگه بخوام کلمل توضیح بدم خیلی طولانی میشه خلاصه میگم  یه پسری‌ بود گاهی حرف میزنیم‌ روم کراش بود و رابطه ای نداریم

یماه پیش‌ که بهش پیام داده بودم یکم عصبی بود کلا بعد ی شوخی کردم سر اون عصبی شد و من قهر شدم‌ خلاصه‌ و اکانتی ازم نداشت‌ یا خودش پیام نداد نمیدونم

دیروز به بهونه پیام دادم شماره تعمیر کار گرفتم  بعدش گفتم ازم ناراحتی گفت خیر دلیلی نداره بعدش پیام دادم‌ و گفتم‌ شواهد اینو نمیگه و دیدم سین نمیزنه بعد گفتم آدم واس رفتار بدش با یکی حتما دلیلی داره  ولی این آن شد سین زد‌ جواب هم نداده از دیروز

میدونم کارم اشتباه بوده و الانم بهتره بیخیالش شم ولی هرکار میکنم اورثینک  ولم نمیکنه‌ همش‌ فکر میکنم چرا و چگونه و ...

چ ص کنو زده برق فک کرده خبریه ولی به مرور به گوه خوردن میفته خیالت راحت حتی اگه گوه خوردنشو نبینی 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت چرا اینکارو میکنه چیکار کنم بهتره که بدتر نشه و فکر بدی درآوردم نکنه فکرم درگیره

الان شما حذفش کن بره وقتی نمیخواد اصرار نداره پسرا از چیزی به این راحتیا ناراحت نمیشن 

اقا هستم . تشکرات فراوان 

چون و اینگونه 😅

دختر خوب طرف بهت اهمیت نمیده 

یعنی اولویتش نیستی 

ادمها قبل از هر چیز اول باید خودشونو دوست داشته باشن و برای خووشون ارزش قائل باشن

وقتی کسی بی محلی میکنه یعنی برای شما ارزش قائل نیست 

پس قوی باش

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

چون و اینگونه 😅دختر خوب طرف بهت اهمیت نمیده یعنی اولویتش نیستی ادمها قبل از هر چیز اول باید خودشونو ...

قبول دارم ولی مشکل اینه قبلا اینجوری نبود

و اینکه‌ کلا تو چت یکم آدم سردیه

الان دلم خنک نمیشه کاش هیچوقت پیام نمیدادم

میدونم همچین حیوونایی زیاد به پستم خوردنن سن بالاعه؟ فک کنم بالای سی رو باشه

ادم بد نیست 😂اره سنش ۲۸ عه و شکست عشقیم خورده قبلا و کلا آدم ریلکسیه‌ و یکم انتطار احترام اینا داره