من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ستارگان مخصوص انرژی های خوب و بد منفی و مثبت در ۲۰۲۵ جابجایی دارن تا تاریخ ما۱۰ بهمن میشه قشنگ من دعوا و بحث و همه چیشو دیدم حتا بهم خوردن نانزدی راهکارشم اینه سنگ نمک بزاری خونت اب و نمک گوشه های خونت بزاری عوض کنی
این نوع پیشبینیهای قطعی در فنگ شویی رایج نیست: فنگ شویی به طور کلی بر تاثیرات بلندمدت چیدمان و انرژی محیط تمرکز دارد، نه پیشبینی رویدادهای خاص در بازههای زمانی کوتاه و مشخص.باور داشتن به وقوع حوادث منفی میتواند ناخودآگاه بر رفتار و تصمیمات شما تاثیر بگذارد.بر اصول منطقی و عملی تمرکز کنید. در مورد فنگشویی، سبکی که بیشتر با فرهنگ ایرانی و زندگی روزمره ما هماهنگ هست، فنگشویی کلاسیک و اصیل چینی هست. این سبک روی تعادل انرژی در محیط تمرکز داره و برخلاف بعضی برداشتهای مدرن یا تجاری، پایه علمیتر و فلسفیتری داره.