2777
2789
عنوان

فنگشویی

100 بازدید | 12 پست

دوستان فنگشویی راسته یا ن من ی کمی انجام دادم ولی میگم نکنه وقتم الکی خراب کنم ولی انرژیا تا۱۰ بهمن میخا جابجابشه تا۱۰ بهمن بیملری دعوا تصادف خرابی وسایل خونه راسته

یه نکته راجب فنگ شویی هست من به همون پایبندم ک وسایل قدیمی ک نمیخایم رد کنیم بره نمونه تو خونه انرژی منفی داره 

امروز تو انباریمون اینقدر وسیله خرابه انداختم بیرون اتیش زدم 

الان حس خوبی دارم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری انرژی ها جابه جا میشه؟ بیشتر توضیح بده

ستارگان مخصوص انرژی های خوب و بد منفی و مثبت در ۲۰۲۵ جابجایی دارن تا تاریخ ما۱۰ بهمن میشه قشنگ من دعوا و بحث و همه چیشو دیدم حتا بهم خوردن نانزدی راهکارشم اینه سنگ نمک بزاری خونت اب و نمک گوشه های خونت بزاری عوض کنی

ن شرک نیست اصلا انرژیه فقط خیلیا اومدن ازش تو اینستا استفاده کردن واسه جیب مردم ی علمه

پاکسازی شو قبول دارم فقط والا با جابجایی وسایل مخالم

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

ستارگان مخصوص انرژی های خوب و بد منفی و مثبت در ۲۰۲۵ جابجایی دارن تا تاریخ ما۱۰ بهمن میشه قشنگ من دع ...

دوره ی ستارگان پانیذ علیدخت داری؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

این نوع پیش‌بینی‌های قطعی در فنگ شویی رایج نیست: فنگ شویی به طور کلی بر تاثیرات بلندمدت چیدمان و انرژی محیط تمرکز دارد، نه پیش‌بینی رویدادهای خاص در بازه‌های زمانی کوتاه و مشخص.باور داشتن به وقوع حوادث منفی می‌تواند ناخودآگاه بر رفتار و تصمیمات شما تاثیر بگذارد.بر اصول منطقی و عملی تمرکز کنید. در مورد فنگ‌شویی، سبکی که بیشتر با فرهنگ ایرانی و زندگی روزمره ما هماهنگ هست، فنگ‌شویی کلاسیک و اصیل چینی هست. این سبک روی تعادل انرژی در محیط تمرکز داره و برخلاف بعضی برداشت‌های مدرن یا تجاری، پایه‌ علمی‌تر و فلسفی‌تری داره.