2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاریم همیشه میخواد با حرفایی که میزنه بین من و شوهرم اختلاف بندازه نمیدونم تو خونه باباش مغر خر دادن خورده که فکر میکنه مثلا اگه بگه شوهرت چرا از سرکار دیر میاد مشکوکه ... من میرم یقه شوهرمو میگیرم و باهاش دعوا میکنم !! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

من اصلا ارایش نمیکنم ی روز ارایش کرده بودم مهمون داشتم گف فک میکنی خوشگل شدی😒😏شبیه ج ن ده هاشدی

می خاستی پرتش کنی از خونتون بیرون

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

خواهرای من با اینکه هر کدوم ۴۰ _۵۰ سالشون بود اما خیلی خیلی حسود بودن  یکیشون از وقتی دخترش دانشجو شد با من لج افتاد !!! مدام با من مقایسه میکرد دخترشو و از رشته و دانشگاه و شغل من ایراد میگرفت و سعی میکرد کوچیک نشون بده

یکیشونم هر چی میخریدم سعی میکرد یا خراب کنه یا مسخره میکرد

یه دوستی هم داشتم خیلی حسود بود چون یه بار فهمید من یه چیزایی دارم هر وقت منو میدید یا تلفنی میگفت اوه چقدر با بدبختی سعی کردی اون رو بخری !!!

یا میگفت من مامان بابام برام‌میخرن !!!

ماسینم داشت برای اینکه یه وقت سوار نکنه ۴ تا کوچه اونطرف تر پارک میکرد میگفت با اتوبوس اومدم!!