2777
2789

شما نمیفهمی چی میگن ولی بعدش به حرفشون می‌رسی 

دقیقا نمونه بارز اون جمله ای که میگن انچه پیر در هشت خام میبیند...

شاید اون لحظه حرص کنی و خودتو مورد سرزنش قرار بدی ولی مطمعن باش یچیزی میبینن که تو نمیبینی❤️

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام مخالفم 

ترجیه میدم به حرف مشاور گوش بدم که هم تا حالا سرنوشت هزاران زوج رو دیده و علم روابط متقابل آدم ها رو میدونه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

البته این درباره همه صدق نمیکنه خیلی از خانواده ها هم اصلا دلیل منطقی ندارن فقط میخوان سنگ اندازی کنن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

من که فقط تو یه مسئله کوچیک سکوت کردم و حرف اونارو انجام دادم الان بدبختم

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

خیلی از پدر مادرها هم درست نمیگن واسه همه ی جور نسخه نپیچ 

ینی میگی طرف ازدواج عاشقانه نداشته باشه سنتی ازدواج کنه

هزاران سنتی بودن و جدا شدن و برعکس

هزارن مدرن بودن و سر زندگیشونن و برعکس

بهتره بگی ازشون مشورت بخایم کورکورانه تصمیم نگیریم