2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

108 بازدید | 12 پست

سلام 

فرض کنید دو آقا هستند با دو شرایط مالی و شغلی متفاوت 

آقای اولی تازه شاغل شده دارای یک خودرو و مسکن هست و درآمد حدود ۳۵-۳۰ م و سن مثلا ۲۵ سال

آقای دومی عقیده داره که یک مرد باید پخته بشه و نباید به دلایل مختلف زیر بار مسئولیت بره و باید جوانی ش رو با دوستانش خوش باشه و در سن حدود ۳۷-۴۰ وارد مرحله ازدواج بشه که هم جوانی ش رو خوش باشه و هم به لحاظ مالی به شرایط خیلی بالایی رسیده باشه 

خب اگر یک فردی بخواهد در دوران جوانیش برخلاف دیدگاه امروزی از دوستی های زودگذر پرهیز کنه و دیدگاهش اینکه دو نفر اگر باهم مچ باشند و به هم احترام بزارند و ماشین و خونه و رفاه خیلی بالا را باهم بدست بیارن

با توجه به این دیدگاه شما برای ازدواج عقیده کدام از این دو آقا رو قبول دارید ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولی 

دومی ک نمیتونه پول جم کنه از بس دنباله خوشگدرونیه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اگه اختیار تمبونشو نگه داره دومی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

درضمن ازدواج کردن ربطی به جوونی کردن نکردن نداره ینفر می‌تونه هم ازدواج کنه هم اینکه اگر دورهمی می ه همسرش هم با خودش ببره رفیقاشم همسراشونو براخودشون بیارن

قطعا اولی 

دومی احتمالش زیاده که به گناه آلوده بشه 

بعدم یه مرد تا ازدواج نکنه سر و سامون نمیگیره 

دایی خودم ۴۰ سالشه و مجرده درآمدشم زیاده ولی زندگیش پیشرفت نمیکنه چون خیلی از پولاشو خرج تفریح و سفر و هدیه خریدن برا دیگران و...میکنه 

شاید دومی راست میگه . البته من خانمها رو می‌دونم آقایون رو نمی‌دونم خانمی که تو مجردیش دوست پسر داشته بعد از ازدواج متعهد میشه به زندگیش و دیگه دنبال دوست بازی نمیره ولی خانمی رو که زود ازدواج کرده و تا چشم باز کرده دیده خونه شوهره اینها بیشتر مستعد خیانت و دوست پسر داشتن هستن 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

کسی که معتقد جون کردن به وقت گذرانی با دوست و...نباید زیر بار مسولیت بره و...فکر نکنم در آینده از نظر مالی خیلی هم حرف برای گفتن داشته باشه  هر چیزی جای خودش داره تفریح و خوش گذرونی با دوست جای خود همسر و زندگی مشترک جای خود

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️