2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی معاملس پس چرا دم از عشق میزنید. ی تاپیک میزنی چار تا نظر درس ببینی . متاسفانه هر کار کتی باز ...

دید من اینه 

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز 

کند همجنس با همجنس پرواز 

هم سطح بودن یکی از ملاک های اصلی ازدواج هست 

منطق و عشق هر دو باید باشه تا زندگی سر انجام داشته باشه

عشق برا بچه های شونزده ساله هست

اون دیگه بستگی به شما داره و مختارید 

می دونم ناعادلانه هست ولی تو این دنیا عدالتی نیست 

موفق باشید

دید من اینه از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز کند همجنس با همجنس پرواز هم سطح بودن یکی از ملاک ...

خیلی کنجکاوم همینایی ک لاکچری صحبت میکنن قیافشونو بیینم 

همه اولش همین فکرو میکنناول باید بپذیری فرقی نداری تا بتونی تغییر کنیکم کم این اتفاق میفتهشاید دو سه ...

نمیصرفه ب خاطر ی ازدواج ک تهش جیزی نیست خودتو تغییز بدی

نمیصرفه ب خاطر ی ازدواج ک تهش جیزی نیست خودتو تغییز بدی

من بخاطر ازدواج خودمو تغییر ندادم

تغییر که فقط بخاطر ازدواج نیست

وقتی خودتو تغییر بدی حس بهتری نسبت به خودت داری و یچیزایی خیلی کمتر اذیتت میکنه و کمتر افسرده میشی و

..

بخاطر دیگران تغییر نکن بخاطر خودت تغییر کن

Intj- 

بله چیزایی که گفتین واقعا تو جامعه الان برگ برنده محسوب میشه. ولی خب هستن افرادی که چیزای دیگه جذبشون کنه بالاخره شما هم چندتا پوئن مثبت داری حتما!!!

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

بله چیزایی که گفتین واقعا تو جامعه الان برگ برنده محسوب میشه. ولی خب هستن افرادی که چیزای دیگه جذبشو ...

من غلط بکنم ازدواج کنم.  وقتی برک برنده ندارم   باگ خلقت خذا رو ک من نباید جواب بدم.  منم دنبال زیباییم