2777
2789
باشه هرطور راحتیهر آدمی در خلوت خودش بهتر میدونه چه خبرع حتی اگه به دیگران نگه.

اره بابا . بشین با پولت ی ماشین خوب بخری بهتر از اینه ک با ی دختر معمولی ازدواج کنی

من غلط بکنم ازدواج کنم. وقتی برک برنده ندارم باگ خلقت خذا رو ک من نباید جواب بدم. منم دنبال زیبا ...

یعنی هیچ خانم زیبایی پیدا نمیشه که جذب چیزای دیگه شما بشه مثل تحصیلات و رفتار...؟همه آدما که مثل هم نیستن

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دید من اینه از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز کند همجنس با همجنس پرواز هم سطح بودن یکی از ملاک ...

داداج من خودمو جر دادم.  دانشجوی دکتری برقم . من زنه با قیافش دارع پول در میاره.  سطح کی بالاتره؟  

یعنی هیچ خانم زیبایی پیدا نمیشه که جذب چیزای دیگه شما بشه مثل تحصیلات و رفتار...؟همه آدما که مثل هم ...

به قول اون یارو کاربره میگه چون معمولی هستی طرف زنای مستقل و زیبا نرو !!! 😂😂

به قول اون یارو کاربره میگه چون معمولی هستی طرف زنای مستقل و زیبا نرو !!! 😂😂

معمولی بودن چیز بدی نیست حتی همون خانم مستقل و زیبا هم یه آدم معمولیه ، کلا هرچیزی نسبیه اونی که از نظر شما زیباست از نظر یه نفر دیگه خیلی عادیه ،پس همه چیو انقد بزرگ نکنین برای خودتون

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

معمولی بودن چیز بدی نیست حتی همون خانم مستقل و زیبا هم یه آدم معمولیه ، کلا هرچیزی نسبیه اونی که از ...

ولش کن . بر حال ما تاثیر نداره . من ی مرگ خوب میخاک . خدا قسمت کنه