2777
2789

باور میکنین پارتنر من سنش بالا بود نه قیافه داشت نه صدا نه هیکل نه اخلاق نه مو کچل بود عینکیم بود!فقط قدش خوب بود و یکم وضع مالیش خوب بود که به درد من نمیخوره ولی من میپرستمش 

باید دنبال ادم درست باشی نه اینکه بگی چرا ژن خوب نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله چون قدم بلنده

منظور ازاینکه متررمیکنی ینی معیارات ظاهریه.  که میرسیم ب همون ژن خوب. میخواای بگی ژن خوب دارم؟  الان دیگه کی ژنش خوب نیست.  همه زنا هم مستقل. وزیبا هستن خخخ . به ما هم میرسه

اعتماد بنفس داشته باش امیدوارم ادم درستی وارد زندگیت بشه

امیدوار باش ک ازدواج نکنم پ چون بدقول اون خانم مجبورم با یکی مث خودم ازدواج کنم . خوب منم دپت دارم. .با خوبش ازدواج کنم خخ

امیدوار باش ک ازدواج نکنم پ چون بدقول اون خانم مجبورم با یکی مث خودم ازدواج کنم . خوب منم دپت دارم. ...

نمیدونم خوب و تو چی میبینی منم قبلا کلی معیار داشتم ولی تهش ممکنه عاشق کسی بشی که حتی یدونه از معیاراتو نداره 

اخلاقو میشه تغییر داد

من ی ادم بشدت عصبی بودم رو خودم کار کردم الان همه بهم میگن خیلی صبوری تو چطور تحمل میکنی و.. 

چیزایی رو تحمل میکنم که بقیه نمیتونن

چون خودم خواستم خودم رو تغییر بدم

Intj- 

به چه دردی میخوره ؟سگ تو اون ظاهر که تو دید عموم میذارن و مردا آلت به دست نگاشون میکنن من دلم براشون ...

عزیزم اینا نصیب مردان جنتملن و میلیاردری میشن ک رو سر میذارنشون و دور دنیا رو میگردوننشون

خدا خیلی بزرگ و مهربونه مگه نه ؟🥹💐🩷

چون خود شما معمولی هستید دخترایی که خیلی خوشتیپ هستن یا پولدارن و مستقل هستن دنبال یه پسر همسطح یا ب ...

خب وقتی معاملس پس چرا دم از عشق میزنید. ی تاپیک میزنی چار تا نظر درس ببینی . متاسفانه هر کار کتی باز یکی هست ی نظر سمی بذاره