2777
2789

ذات خوب همه چیزه 

چه بسا ژن خوب هایی دیدم که بدترین اخلاق هارو داشتن و خودشیفته های داغون بودن 

ذات درست به ژن نیست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوش بالا دارم

زیبایی دارم

قد بلند دارم

خوشتیم و خوش هیکلمم

صدام خیلی قشنگه

اما ب دلایلی آرزومه کاش قدم متوسط بود و هوشم متوسط و کمتر حالیم بود تا کمتر عذاب میکشیدم

و حسرت خانمای ریزه و متوسط و دارم

کاش بی خیالتر و نادانتر بودن

او در بر و ایام به کام است...

موافقم

اصالت و ژن خوب همه چیزه

ژن خوب هم تو رفتار خوب هم اثر داره

آدم دیدم میلیاردر خوشتیپ بهترین تربیت ولی بی اصالت 

آدم دیدم زندگی معمولی ولی با اصالت 

اصالت تو همه چیز نمود پیدا می کنه سبک غذا خوردن ، راه رفتن ، صحبت کردن و خط قرمز ها 

ژن خوب بخشیش اصالت خانوادگی و خون تمیز بودنه 

نمیگم بی تاثیر نیست ولی اطرافم آدمایی بودن که همه اینا رو داشتن ولی زندگی شادی ندارن.

برعکس آدمای احمق و بیریخت و حتی بیشرف هم دیدم که خیلی خوشحال بودن. متاسفانه دسته دوم زیادترم هستن. هوش اللخصوص در خاورمیانه اغلب مایه درک عمیقتر اوضاع و در نتیجه غصه بیشتره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ذات خوب همه چیزه چه بسا ژن خوب هایی دیدم که بدترین اخلاق هارو داشتن و خودشیفته های داغون بودن ذات در ...

نمونش مدل های زن تبلیغاتی ک بدون هیچ تلاشی از ظاهر جذابشون پول در میارن. 

موافقماصالت و ژن خوب همه چیزهژن خوب هم تو رفتار خوب هم اثر دارهآدم دیدم میلیاردر خوشتیپ بهترین تربیت ...

و منی ک ژنم بده. چرا باید از لذت های دنیا محروم بشم

نمونش مدل های زن تبلیغاتی ک بدون هیچ تلاشی از ظاهر جذابشون پول در میارن.

به چه دردی میخوره ؟

سگ تو اون ظاهر که تو دید عموم میذارن و مردا آلت به دست نگاشون میکنن 

من دلم براشون میسوزه 

حس میکنم خودشونو به حراج گذاشتن 

بعد یه نفر هم میاد باهاشون ازدواج میکنه و بهش خیانت میکنه میدونی چرا؟ چون غیرتی روش نداره چون از اول دیده طرف مال یه نفر نیست و متعلق به همه هست ، زندگی با شرافت به همه چی می ارزه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
هوش بالا دارمزیبایی دارمقد بلند دارمخوشتیم و خوش هیکلممصدام خیلی قشنگهاما ب دلایلی آرزومه کاش قدم مت ...

اگه واقعا اینجوری باشی که قطعا خیلی خوشبختی. الکی داری میمالی. من اگه ی پسر قد بلند  خوش فیس خوش هیکل و هوش بالا و تحصیلات و اخلاق خوب داشتم . دختری نبود که به من بگه نه. .و اینجوری کپک نمیزدم

شاید خودت فک می کنی بدهدر حالی که بد نیستژن خوب کم داریم ولی اکثر آدما معمولین که با یه سری تاکتیک م ...

من میرم اینستا همه چند سرو گردم از من بالاترن. من توشون گمم . میگم اگه مردای جامهه اینان.  من غلط بکنم ازدواج کنم . 

شاید خودت فک می کنی بدهدر حالی که بد نیستژن خوب کم داریم ولی اکثر آدما معمولین که با یه سری تاکتیک م ...

همه زن ها به شدت زیبا و پولدار همه زن ها مدل های نبلیغاتی همه پول های هنگفت در میارن.  

همه باهوش. همه شغل های لاکچری. همه مث ماست انگار ثول در میارن.  

با. خودم میگم کجارو اشتبا رفتم؟ ک مث اینا نشدم.

تهش میرسم ب ژن . چون من تلاش زیا. کردم . 

ولی ی دختر فوق جذاب بدون هیچ تلاشی مدل تبلیغانی میشه و مث اب خوردم پول در میاره. 

ی جاییی درس نیست . که این همه تفاوت هست.